notino curatarea tenului demachiant demachiere apa micelara bioderma sensibio cleanser neutrogenta hydroboost masca fata nuxe garnier pure active charcoal

Aspectul tenului meu este destul de important. Sunt destul de norocoasă pentru că nu am probleme mari cu tenul, dar sunt perioade când îmi apar și mie coșuri sau simt pielea destul de uscată și deshidratată.

Rutina pentru curățarea tenului pentru mi se pare vitală pentru a avea mereu un ten curat, proaspăt și cât mai sănătos. Folosesc, prin rotație, mai multe produse care îmi plac și vreau să vă arăt și vouă câteva idei pentru a vă îngriji tenul.

🌸 Pasul 1: Apa micelară

Întotdeauna îmi curăț tenul cu o apă micelară. Cea mai bună apă micelară pe care am folosit-o de-a lungul timpului simt că este Bioderma Sensibio H2O, dar desigur că mai sunt și alte modele cu care mă împac bine. Acest model îmi place mult deoarece demachiază bine și nu îmi irită ochii sau pielea.

Curățarea tenului cu o apă micelară trebuie făcută și când purtați machiaj și când nu. Curățarea tenului se face cam de 2 ori pe zi: dimineața și seara. Eu torn apa micelară pe o dischetă demachiantă și elimin machiajul sau impuritățile până când par să dispară cam toate.

👉 Sfat: Folosește un demachiant care ți se potrivește și astfel tenul tău se va bucura mai mult de rutina de curățare. Alege un demachiant pe bază de ulei dacă vrei să elimini urmele unui machiaj intens, alege un demachian care nu irită ochii în caz că ai probleme cu alergiile.

notino curatarea tenului demachiant demachiere apa micelara bioderma sensibio cleanser neutrogenta hydroboost masca fata nuxe garnier pure active charcoal

🌸 Pasul 2: Cleanserul

Deseori mai rămân impurități pe ten așa că mă ajută și cleanserul. Hydro Boost de la Neutrogena este destul de bun, el eliminând bine machiajul rămas. Mirosul este un pic intens pentru mine, însă în rest produsul își face treaba așa că vi-l recomand.

🌸 Pasul 3: Masca de față

Acest pas îl fac de câteva ori pe săptămână, în funcție de aspectul tenului meu și de timpul pe care îl am. Folosesc diverse măști pentru față și printre ele se numără și Nuxe Insta Masque, o mască cu rol purifiant care îmblânzește tenul.

Pure Active Charcoal de la Garnier este o mască tip peel-off care își face și ea bine treaba. Pe aceasta o folosesc când am mai mult timp la dispoziție.

🌸 Pasul 4: Tonerul facial

Ca să completez rutina de curățare, folosesc și un toner la final de tot. Tonerul are rol de a curăța impuritățile, dar și de hidratare sau de îngrijire a tenului. Depinde de modelul pe care îl folosesc. La final, tenul are nevoie și de hidratare așa că folosesc ser, cremă de față și cremă de ochi.

Îngrijirea tenului trebuie să ne intre în reflex. O piele curată, este o piele sănătoasă. Ne vom putea bucura pe viitor de un ten frumos și luminos dacă avem grijă de el zi de zi.

👉 Nu uita să pregătești din timp cadouri de 8 martie pentru mama, o prietenă, pentru tine, pentru o iubită. Acum găsești la Notino multe oferte atractive și poți face o femeie să se simtă specială!

Tu ce produse folosești pentru a curăța tenul? 😘