yolo book cadouri albume calendare cadou luna iubirii valentines day dragobete

Luna iubirii este mai friguroasă decât mă așteptam, am avut parte chiar și de zăpadă iar totul e perfect când vii acasă la cald și te bucuri de căminul tău și de amintirile frumoase. Când vine vorba de amintiri aplicația YoloBook mă ajută să îmi creez repede albume foto și altele.

În ton cu luna iubirii și cadourile pentru cei la care țin, am comandat prin aplicație două cadouri deosebite:

💖 album foto Yolo Mini: acest album foto pe care l-am luat a fost personalizat cu o copertă în ton cu Valentine’s Day și Dragobete. Găsiți pe site varianta Mini sau Maxi (poze pătrate) și pot să vă spun că eu le am pe ambele și mi se par faine.

💖 calendar personalizat: îmi place mult ideea de calendar personalizat! Prima dată văzusem acest lucru la prietena mea acasă. E frumos să poți privi lună de lună o poză care îți trezește amintiri dragi. La YoloBook au câteva modele de calendare, eu avându-l pe cel simplu, însă găsiți și calendarul boho cu design interesat pe fiecare filă.

❤ Grăbește-te să comanzi două albume Yolo MAXI sau două Yolo Mini sau două calendare LA PREȚ DE UNUL! Folosește codul YOLOLOVE. Mi se pare o ofertă foarte bună în această perioadă.

Eu am o colecție de albume foto YoloBook și îmi plac din mai multe motive:

  • mici, practice, maleabile: le poți lua oriunde cu tine!
  • poți alege dintr-o gamă variată de coperte;
  • amintirile tale la un loc, ca într-o mini carte pe care o răsfoiești când dorești;
  • rezistă în timp;
  • ușor de depozitat pe rafturile bibliotecii mai ales dacă luați albume într-un singur format;
  • poți scrie o dedicație la început de album (o scrieți de mână).

Amintirile mereu vor rămâne în timp și în era digitală am cam uitat de albumele foto clasice așa că modelele acestea inovative sunt o idee deosebită de dar pentru cineva la care țineți.

Cum ți se par aceste idei de cadouri personalizate? Ți-ar plăcea un album foto cu poze romantice sau un calendar cu pozele tale preferate? 😘