notino cadouri valentines day ziua indragostitilor bioderma apa micelara avene termala ulei nuxe parfum daisy

Fiecare zi ar trebui sărbătorită cu iubire, dar acum că luna iubirii a venit aici este momentul să pregătim câteva cadouri de ziua Îndrăgostiților pentru cei dragi nouă. Orice dar este apreciat, însă poți face un cadou deosebit jumătății tale și să o surprinzi cu un parfum, un produs de îngrijire al pielii sau orice preferință are acesta.

Din gama de cadouri de Valentine’s day pentru ea ai o listă mare din care să alegi. Nu este greu să surprinzi o femeie dragă ție mai ales dacă o cunoști un pic.

🌸 Alege să îi oferi un parfum care să o ajute să întâmpine primăvara mai devreme: parfumul Daisy Eau So Fresh de la Marc Jacobs este o alegere foarte bună. Acest parfumel împletește notele de grapefruit, zmeură, pară, tonuri verzi cu trandafir, iasomie, litchi chinensis, flori de măr, violetă și pruna, virginia cedru, mosc. Mi se pare un parfum feminin potrivit pentru orice vârstă, un parfum care alungă iarnă și primește primăvara și iubirea în suflet! Dacă dorești un parfum mai intens, potrivit pentru seară, îți recomand cu încredere Wish de la Chopard întrucât este un parfum accesibil care persistă și miroase a caramel, patchouli, cihlimbar, vanilie, lemn de santal.

🌸 O apă micelară de calitate va fi întotdeauna apreciată de femei. Bioderma H2O Sensibio este una dintre cele mai apreciate modele din toată lumea. Recunosc că a ajuns și preferata mea și de aceea este o idee bună de cadou: curăță machiajul și nu irită tenul sau ochii.

 

notino cadouri valentines day ziua indragostitilor bioderma apa micelara avene termala ulei nuxe parfum daisy

🌸 O apă termală de la Avene trebuie să fie nelipsită atât din casa unei femei cât și a unui bărbat așa că dacă nu știi ce cadouri de Valentine’s day pentru el să alegi, poți să aloci un budget pentru acest cadou sau te poți rezuma la clasicul parfum.
🌸 Uleiul multifuncțional Nuxe este unul foarte cunoscut și are proprietăți lăudate. Se aplică pe unghii, păr, piele și este extrem de hidratant. Miroase deosebit și își merită fiecare bănuț pentru efectele obținute atunci când îl folosești!

Fie că ai un partener sau nu, poți surprinde pe cineva drag ție de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete. Oferă-i o mică atenție din partea ta și arată-i și în această lună specială că îți pasă. Nu uita și că gesturile făcute de-a lungul anului sunt importante așa că menține dragostea pentru cei din jur ori de câte ori ai ocazia și în orice mob posibil.

Tu sărbătorești Valentine’s Day? Îți place să primești și să oferi cadouri în luna iubirii? 💖😘

notino cadouri valentines day ziua indragostitilor bioderma apa micelara avene termala ulei nuxe parfum daisy