bonprix esential in garderoba mantou negru calduros moale

Iarna aceasta a fost surprinzătoare mai ales în 2021. Nu am scăpat de zilele geroase și chiar am avut parte și de niște zăpadă, lucru care se întâmplă din ce în ce mai rar în Constanța. În ton cu iarna rece este și noua mea piesă din garderobă care mă ajută să îmi fie cald: mantoul negru călduros.

De mai mult timp îmi doream un mantou de acest tip, dar nu găseam unul care să fie realizat dintr-un material gros și moale. Din fericire am plasat o comanda pe Bonprix și am găsit modelul care mi se potrivește. Acesta este în stil clopot așa că pare un pic mai larg în partea de jos, dar e foarte comod și extrem de călduros lucru ce m-a uimit!

bonprix esential in garderoba mantou negru calduros moale

Mantou scurt

În ultimul an am încercat treptat să mai îmi refac stilul garderobei deoarece nu mă mai regăseam în multe haine și în același timp mi-am mai luat piese basic pe care mi le doream de mult. Când vine vorba de geci și paltoane am câteva care îmi plac mult, dar mi-am mai luat câte o haină care îmi lipsea așa cum este și acest mantou, găsit la reducere.

Pe timp de iarnă îmi place să port paltoane simple deoarece sunt ușor de inclus în ținutele mele. De această dată am purtat mantoul negru cu o pereche de mom jeans, fesul meu negru căptușit și ghetele negre pentru iarnă care mă înalță un pic. Pentru a deschide ținuta am avut și o gentuță albă care s-a dovedit a fi destul de încăpătoare.

Cu dor de hainele mai ușoare…

Cel mai mult mă enervează că iarna hainele pe care le port sunt destul de grele și acest lucru mă obosește. Din fericire acest mantou nu e prea greu și ține și cald așa că sunt tare mulțumită de achiziție. Plimbările (cu mască) sunt mai plăcute chiar dacă sunt rare și scurte în unele perioade.

Sper să fac mai des plimbări, măcar de 30 de minute pentru a mai vedea peisajele din jur, oamenii și pentru a-mi purta noile hăinuțe cu drag. De când au fost mai multe restricții în ultimul an am început să realizez că sunt anumite haine de care nu m-am atins de 2-3 ani poate așa că urmează încă o tură de declutter pentru a face loc unora noi care mi se potrivesc mai bine.

Fie că dorești să adaugi ceva nou în garderoba ta sau dorești să ai piese basic în dulap, cred că un palton negru nu ar trebui să-ți lipsească. Alege-l pentru că este feminin, elegant, se potrivește la blugi, rochii, fuste și la multe tipuri de încălțăminte!

Tu ai în garderoba ta un mantou negru? Ți se pare o piesă versatilă care nu ar trebui să lipsească din dulapul tău? 😁