Cum folosești pătura cu fire gigant din lână merinos

Chiar când mă gândeam că iarna a dispărut, hop m-am mai trezit cu frig, ploaie și lapoviță. Iar a venit căldura iar am petrecut câteva zile iar apoi gata a revenit gerul, ninsoarea și am tras concluzia că de primăvară mă voi bucura probabil din aprilie iar acum e momentul să apreciez iarna din culcuș, cuibărită la căldurică. 💖

În ton cu frigul m-am bucurat să îmi iau de pe Lenjerii Deosebite o minunăție pe care o tot văzusem pe internet și care îmi făcea cu ochiul: pătura cu fire gigant din lână merinos! Am găsit pe site pătura pe 3 culori frumoase și basic: alb, crem și gri. Eu am ales gri pentru că deseori mi-a plăcut această culoare și m-am gândit că rezistă și mai bine în timp. Cu toate că și culorile deschise îmi făceau cu ochiul, griul se potrivea momentan mai bine cu backgroundul casei mele.

Pătura aceasta are dimensiunile de 100 x 150 cm, adică are o dimensiune normală, nu e varianta care acoperă un pat întreg. Consider că e o pătură de o persoană. Acum marea întrebare care probabil îți vine în minte este dacă această pătură e utilă și cum o poți utiliza în decorul casei sau pentru a te încălzi în zilele reci. Numai bine că vin cu câteva idei în ajutor! Keep on reading.

Cum folosești pătura cu fire gigant de lână:

 • ține de cald: folosește-o pentru a te înveli atunci când vizionezi filme pe Netflix iar frigul parcă nu îți dă pace. O poți folosi pentru a te înveli până la gât sau o poți împărți cu cineva drag și să vă înveliți pe picioare (o pui pe orizontală);
 • bună pentru decor: probabil că ai văzut o grămadă de poze pe internet cu faimoasa pătură! Ei bine, rolul ei este și unul decorativ, de ce nu. O poți pune peste așternuturi, la terminația patului deoarece arată foarte frumos în completarea dormitorului. De asemenea o poți așeza pe un cufăr mare sau pe fotoliul tău preferat unde te așezi din când în când pentru a citi sau a savura o băutură caldă.
 • instagramabilă: nu pot minți când vine vorba de acest aspect. Pătura cu fire gigant este destul de instagramabilă așa că dacă îți place să faci poze diverse (fie că le postezi sau nu în online), pătura te poate ajuta în creativitate: folosește-o întinsă pentru pozele tip flatlay sau înfofolește-te cu ea si vei obține o poză interesantă.

Dacă ești o persoană friguroasă ar trebui să ai în casă o pătură călduroasă și de ce nu, la modă. Pătura cu fir gigant din lină merinos este foarte moale la atingere și îmi place la nebunie cum se simte pe piele. Inițial mă temeam deoarece lâna de fel mă irită, dar acest model e atât de pufos încât nu vreau să-mi imaginez ce ar face o pisică cu ghearele în păturică. 🤣

Ție îți plac păturile acestea cu fire gigant din lână? Pe ce culoare ți-ar dori una? 😘

2021-02-18T15:07:27+00:00

7 Comments

 1. Raluca Brezniceanu February 19, 2021 at 11:32 am - Reply

  Arata bestial, dar eu am o intrebare: nu este grea? Lana are consistenta si ma gandesc ca s-ar putea simti incomoda datorita greutatii.

 2. ellafairytale February 19, 2021 at 11:57 am - Reply

  Arata genial in poze, asa ca as cumpara-o pentru Instagram :)) Desigur si pentru un plus de confort.

 3. Oana Durican February 19, 2021 at 2:22 pm - Reply

  Frumoasa?!? 🙂 da, de gustibus. Insa precis e calduroasa, asta fara doar si poate. Si fiind naturala, iata doua plusuri care o fac sa aiba avantaj in fața altor produse de acelasi gen.

 4. Adriana Iuliana Ivan February 19, 2021 at 2:22 pm - Reply

  Am observat și eu că e instagramabilă. Chiar mă gândeam ce bine ar da in fdrotografii :))

 5. Lucia Mihaela Curea February 19, 2021 at 8:11 pm - Reply

  Cred ca e tare calduroasa, fiind asa pufoasa apelezi mereu la ea, cu drag.

 6. Catalina Coman February 19, 2021 at 11:18 pm - Reply

  Cat este de frumoasa si ce bine da in poze patura asta!

 7. Rokolla February 21, 2021 at 11:35 am - Reply

  Imi plac mult genul asta de paturi doar ca pana acum nu mi-am luat una. M-am gandit si la faptul ca este voluminoasa si nu am unde s-o depozitez si cred ca asta este motivul pentru care nu mi-am luat una

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree