ceaiurile fares printre castigatoarele lumii ceai menta musetel mireasma tei cele mai bune ceaiuri

Diminețile și serile sunt mereu mai frumoase cu o cană de ceai cald de la Fares și o carte care-mi oferă viziuni noi. 🤗❤

Printre cele mai bune ceaiuri ale lumii

De curând ceaiurile Mireasmă, Tei, Mentă și Mușețel de la Fares au luat Diploma Gourmet în cadrul concursului internațional “Thés du Monde” (Ceaiurile Lumii) care a avut loc la Paris, Franța.

Validarea internațională dovedește încă o dată cât de bune sunt ceaiurile de la Fares. Evaluarea ceaiurilor participante a fost realizată de către două jurii profesionale, compuse din specialiști. Ceaiurile Fares din România au fost în competiție cu ceaiuri din alte 20 de țări: Burundi, China, Columbia, Egipt, Franța, Grecia, India, Indonezia, Italia, Japonia, Kenya, Malawi, Nepal, Noua Zeelandă, Peru, Portugalia, SUA, Taiwan, Thailanda și Vietnam.

Concursul internațional “Thes du Monde” 2020 este la a 3-a ediție și se pare că această ediție a avut cu peste 40% mai multe țări participante, cu toate că a fost contextul pandemiei.

ceaiurile fares printre castigatoarele lumii ceai menta musetel mireasma tei cele mai bune ceaiuri

Care sunt ceaiurile mele preferate Fares

Eu și familia mea consumăm ceaiurile Fares de ani de zile iar dulapul din bucătărie e gazda pentru multe modele de la acest brand drag mie. 😍
Cel mai des beau: ceaiul gastric, cel de gălbenele, mușețel, tei, însă uneori mă relaxează și împrospătează aromele deosebite precum Mireasmă sau Vigoare. Am cabinetul din bucătărie plin cu ceaiurile delicioase și sănătoase Fares și chiar ne-am extins cu ele și pe microunde pentru că nu mai aveam loc. 🤣 Desigur că și aromele fructate mi-au plăcut!

La Fares găsiți unele ceaiuri în varianta de pliculețe iar altele sunt și în format vărsat (tot la cutie). Eu le-am încercat pe ambele și toate mi s-au părut la fel de bune așa că vi le recomand cu drag.

Care e aroma ta preferată de ceai? 🤔😁

ceaiurile fares printre castigatoarele lumii ceai menta musetel mireasma tei cele mai bune ceaiuri