yves rocher la collection parfums sel d'azur garden party matin blanc

Ești iubitoare de parfumuri deosebite? Cu siguranță că parfumurile Yves Rocher din colecția La Collection Parfums au șansă să te impresioneze! Fiecare parfum e diferit de celălalt și are o aromă aparte.

Parfumurile sunt destul de intense, rezistente și de aceea când le prindeți la ofertă se merită să le luați pe cele care vi se potrivesc. Matin Blanc este unul dintre preferatele mele, dar îți las mai jos detalii despre fiecare pentru că s-ar putea să te îndrăgostești de arome!

Yves Rocher a lansat o nouă colecție de parfumuri pentru evadarea din cotidian, prezentată prin șase rochii spectaculoase ale designer-ului M.Marquise

Sub mesajul „Parfumul meu, povestea mea”, Yves Rocher și agenția Tuio au lansat o nouă colecție de parfumuri inspirate de legătura unică pe care fiecare dintre noi o are cu natura. Aceste parfumuri sunt 100% vegane și conțin cel puțin 87% ingrediente de origine naturală, provenite din sectoare sustenabile și controlate. Gama “La Collection Parfums” reprezintă momentele foarte personale, de evadare din cotidian. Deoarece fiecare parfum adună în el esențe surprinzătoare, ce te duc cu gândul la oranjerii nesfârșite, plaje însorite sau grădini orientale.

Pentru Marca Yves Rocher, natura este o sursă infinită de inspirație. Este punctul de pornire în crearea parfumurilor sale. Aceasta crede într-o parfumerie expresivă și accesibilă. De aceea, căutarea naturalității, a calității, a responsabilității și a expertizei franceze reprezintă nucleul meseriei sale. Parfumurile din gama La Collection Parfums au fost produse și îmbuteliate local, în fabrica Yves Rocher din Bretania, Franța.

Pentru a dramatiza efectul pe care parfumurile le au asupra simțurilor și fanteziei noastre, fashion designer-ul M.Marquise și-a imaginat șase rochii spectaculoase, cu elemente decorative din flori și plante naturale. Ingredientele fiecărui parfum au fost cuprinse în modelul câte unei rochii și au devenit, pentru scurt timp, detaliile extrem de fine ale unor creații unice. Astfel, imersiunea în povestea preferată s-a transformat într-o experiență captivantă și la nivel vizual, nu doar olfactiv.

Rochiile și parfumurile au fost prezentate în cadrul unui eveniment special, desfășurat într-un local foarte chic și natural, The Wedding House.

« Am simțit un mélange de emoții extrem de frumos, între mândrie, bucurie și entuziasm la prezentarea noilor parfumuri La Collection by Yves Rocher. Cadrul evenimentului a fost unul absolut fabulos. Rochiile pregătite de M. Marquise au reprezentat extraordinar de bine identitatea fiecărui parfum, iar persoanele care au fost alături de noi au adus exact vibe-ul de care aveam nevoie pentru ca evenimentul să fie perfect. Le multumesc încă o data din suflet! » Andreea Ivan, Marketing Director Yves Rocher România.

yves rocher la collection parfums sel d'azur garden party matin blanc

 

🌸 Apă de parfum Matin Blanc

Matin Blanc este o invitație delicată pentru un moment de « dolce far niente ». Un moment pentru sine: când vă treziți, lăsați lumina să pătrundă în încăpere puțin câte puțin și căldura zilei să se așeze. Începeți o nouă zi în propriul ritm.

Parfumierul Fabrice Pellegrin aduce un omagiu regiunii sale natale din sudul Franței, acolo unde abilitatea de a-ți lua momente doar pentru tine reprezintă arta de a trăi. Datorită Florilor de Portocal acesta redă întreaga lumină a unei dimineți din sud. O notă dulce și reconfortantă.

Parfumul Matin Blanc combină esența de Néroli, o mângâiere atât de delicată și dulce precum numele său și absolutul de Floare de Portocal, profund și învăluitor. Confortabilă și liniștitoare, nota este luminată de prospețimea strălucitoare a Bergamotei.

Familie olfactivă: Parfum fresh, floral.

🌸 Apă de parfum Garden Party

O multitudine de zâmbete, un buchet de prospețime și strălucirea trandafirilor sărutați de soare: scenariul ideal pentru o petrecere în grădină! Parfumul Garden Party evocă veselia festivalurilor de primăvară, a întâlnirilor ce ne bucură și a râsetelor fără griji.

Parfumierul Marie Salamagne și-a imaginat buchetele unei petreceri de primăvară în care Trandafirul este floarea regină.

Natural și ravisant, trandafirul Damascena preia aspectul unei flori sălbatice tinere. Acesta întâlnește nota picantă și răcoritoare a unei frunze de Mentă pentru a sărbători primăvara într-o notă rosé strălucitoare.

Familie olfactivă: Parfum floral, rosé.

🌸 Apă de parfum Sel d’Azur

În Marea Mediterană, albastrul cerului se confundă cu cel al mării. Deschideți fereastra și lăsați-vă purtată de această fuziune a albastrului infinit al cerului, cu lumina strălucitoare a mării. Simțiți cum briza proaspătă și sărată depune pe piele câteva cristale de sare.
Parfumierul Marie Salamagne își amintește plimbările de-a lungul coastei Amalfi: umbra pinilor, prospețimea sărată a brizei din apropiere, puterea stâncilor ce se scufundă în mare.
Sel d’Azur este o prospețime vibrantă plină de contraste. Notele spumante și tonice ale citricelor din Italia sunt intensificate de o brumă sărată și amărăciunea coajei de Grapefruit. Baza sa este îmbogățită de tăria și vibrațiile notelor lemnoase de Cedru.

Familie olfactivă: Parfum fresh, citric.

Care aromă crezi că te reprezintă dintre acestea? Mai sunt și alte parfumuri faine în colecție, dar eu numai pe acestea le-am avut. 😘

yves rocher la collection parfums sel d'azur garden party matin blanc