Previno și tratează răcelile și gripele cu Pachetul Imunitate 5 Alați Life Care

life care kit pastile imunitate vitamina c d zinc quercetina sirop somn melantonina

Anul 2020 a trecut, însă 2021 ne întâmpină treptat cu temperaturi din ce în ce mai reci. Iarna pune stăpânire de abia la început de an după cum ne-am obișnuit. În ton cu pandemia prin care trecem și cu iarna rece, e foarte important să avem grijă de sistemul nostru imunitar. O alimentație sănătoasă, consumul de lichide sunt baza, dar e bine să venim și cu unele suplimente la atac pentru că deseori ne pot ajuta.

* de fiecare dată când introduceți un supliment nou în dieta voastră, cereți sfatul medicului mai ales dacă aveți vreo afecțiune și nu uitați să respectați perioada necesară fiecărui supliment în parte – se fac cure de obicei, cu pauze.

Life Care vin în ajutorul nostru cu un Pachet Imunitate 5Aliati, Life Care® care ne va face să ne întărim mai bine organismul pentru a nu răci și pentru a rezista în fața gripei. Kitul conține 5 produse tare faine și care se recomandă de obicei în curele de iarnă:

 • Vitamina C: în momentul când răcim, vitamina C se activează și ajută la formarea de celule albe din sânge, aderă la radicalii liberi și îi neutralizează, și regenerează alți antioxidanți proprii organismului. Doza de vitamina C scade din organism în momentul apariției unei răceli sau gripe așa că se recomandă administrarea unei doze mari: Societatea de Nutriție din Germania recomandă un aport zilnic de cel puțin 7-10 mg de zinc și 95-110 mg de vitamina C pentru adulții sănătoși, în funcție de sex, pentru acoperirea necesarului. Life Impulse® Vitamina C 1000mg este un supliment alimentar potrivit pentru această perioadă. Are eliberare prelungită așa că organismul absoarbe mai bine substanțele active.
 • Quercetina: acest bioflavonoid se regăsește în multe legume, fructe și flori. Este un antioxidant natural ce ajută la oxidarea grăsimilor și sănătatea organismului prin inhibarea virusurilor, inhibând reproducerea agenților patogeni. Pentru cei ce suferă de alergii, quercetina este o soluție foarte bună pentru a le ține sub control. De asemenea, prezintă efecte benefice pentru sistemul cardiovascular. Suplimentul natural Quercetin Plus Vitamin C Life Care® conține ingrediente provenite din surse naturale: quercetina 500mg extrasă din coaja de ceapă roșie. Asociată cu vitamina C, este un supliment perfect pentru creșterea imunității.
 • Zincul: luptă împotriva răcelilor, ajută în funcțiile neurologice și de reproducere. Zinc, Life Care® este un supliment alimentarce ajută la buna funcționare a sistemului imunitar și a metabolismului celular, virozele și răcelile devenind mult mai scurte!
 • Vitamina D: vitamina D3 ajută la absorbția de calciu și fosfor, acestea trei ajutându-ne oasele să fie sănătoase. Dacă petreceți mult timp în zone fără soare sau iernile sunt prea lungi pentru voi, organismul s-ar putea să resimtă un deficit de vitamina D3 care poate duce la afecțiuni ale sistemului respirator (răceli, bronșită, pneumonie). Life Impulse® D3 Complex susține funcționarea sistemului imunitar și conține vitaminele D3, K2 și Omega 3 vegetală, venind ca sprijin pentru sistemul cardiovascular.
 • Melantonina: cei care mă cunosc știu că am probleme mari cu somnul. Adorm greu, am un somn neliniștit și de aceea trezirile mele sunt greoaie și neplăcute. Numai bine că perioada aceasta încerc sucul Life Impulse Sleep&Calm care are o aromă delicioasă de vișine și conține și melantonină, un hormon produs de glanda pineală. Melantonina ne ajută să avem un somn mai odihnitor, combate insomnia și e un antioxidant natural, protejând organismul de stresul oxidativ.

Începutul de an poate fi greu pentru mulți dintre noi. Ne simțim mai obosiți, fără vlagă iar zilele reci ne pot face irascibili și ne pot aduce și răceli. E bine ca acum să ne alimentăm sănătos și să folosim suplimentele care ni se potrivesc.

Tu folosești suplimente pe perioada iernii? Ai probleme mari cu imunitatea organismului sau ești o persoană sănătoasă de fel? 😘

life care kit pastile imunitate vitamina c d zinc quercetina sirop somn melantonina

2021-01-14T00:28:56+00:00

7 Comments

 1. Oana January 14, 2021 at 12:25 am - Reply

  Sa iti fie de folos si eu le iau, trebuie sa avem grija de imunitate.

 2. Bratu Gabriela January 14, 2021 at 5:06 pm - Reply

  Vitamina c, calciu si d3 iau si eu, dar si un sirop de catina

 3. Mirela Marin January 14, 2021 at 5:52 pm - Reply

  Chiar am primit cu interes articolul tău, deoarece am găsit informații utile și interesante. Îmi voi lua și eu aceste vitamine pentru a-mi ajuta imunitatea. Mulțumesc!

 4. Adriana Iuliana Ivan January 14, 2021 at 8:13 pm - Reply

  In ultima perioadă imunitatea mea e tare scăzută. Am nevoie de suplimente.

 5. Cristina Florentina January 14, 2021 at 8:25 pm - Reply

  Sincer iarna iau vitamina c și vitamina D , dar tot am avut imunitatea scăzută și am răcit …de vreo 2 ori……
  Interesante produsele LifeCare, o să le încerc după ce termin ce am ….
  Pupici!

 6. Catalina Coman January 14, 2021 at 10:32 pm - Reply

  Si eu mai iau suplimente pe timpul iernii, mai ales vitamina C.

 7. Rokolla January 14, 2021 at 11:55 pm - Reply

  Și eu ar trebui aa ma imunizeze cumva și sa fac o cura cu vitamine pentru ca nu-mi doresc sa răcesc

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree