pixi petra beauty vitamin c collection kit pentru iarna

O gamă numai bună de utilizat în zilele de toamnă și iarnă când soarele nu e la fel de puternic ca vara. 🍋🍋 Gama cu vitamina C de la Pixi Beauty e perfectă pentru a reduce anumite imperfecțiuni apărute pe ten.

Când folosim produse cu vitamina C?

După zilele de vară petele faciale pot fi mai dese. Dacă dorești un ten cât mai curat și iluminat, vitamina C este cea care te ajută foarte mult. Cu toate acestea produsele de frumusețe ce conțin vitamina C trebuiesc folosite cu grijă deoarece sensibilizează tenul și îl face vulnerabil în fața factorilor externi, în special a radiațiilor solare.

În acest sens, vitamina C (ca și retinolul) se folosește cel mai des toamna și iarna când soarele nu mai este la fel de puternic sau dacă tenul vostru e foarte sensibil.

Ce produse mai trebuiesc folosite împreună pentru protejarea tenului?

Puteți aplica produsele dimineața și seara sau de câte ori este nevoie (ideal e să nu exagerați, ca la orice lucru în viață) în funcție de tipul vostru de ten.

Este important să folosiți pe timp de zi o cremă cu SPF, indiferent dacă afară este soare sau nu. Ideal ar fi să folosiți crema cu SPF și în casă (soarele intră și în casă) iar astfel tenul va fi mult mai protejat. 😘

Kitul de la Pixi by Petra mi-a sosit mai demult, fix înainte de vremea rece. Priming oil este preferatul meu! Se aplică pe post de primer, dar eu îl folosesc și de sinestătător. Are o textură plăcută iar după aplicarea pe ten îmi simt pielea așa mătăsoasă! 😍😍

La fel de mult îmi place și lip brightener și vi-l recomand și vouă dacă vreți buze cât mai frumoase și sănătoase. UnderEye Brightener și Brightning Perfector par niște produse super și ele, dar le-am trimis spre prietenele mele care au nevoie mai mare de ele. Eu deja am mai testat produse cu vitamina C de la Pixi și am fost încântată de ele. Recunosc că nu toate m-au dat pe spate (pentru tipul meu de ten), dar nu am avut probleme cu ele.

Voi ați încercat produse cu vitamina C? V-au făcut pielea mai luminoasă? 😘

pixi petra beauty vitamin c collection kit pentru iarna