biocart ayumi ayurveda crema fata toner balsam par scrub corp gel dus

Am folosit gama Neem de la Ayumi după ce am fost încântată și de alte produse de la acest brand pe care-l găsiți pe Biocart, un site cu multe branduri și produse ce pun accent pe ingredientele naturale. 🌟🌟 Până acum am fost plăcut surprinză de Ayumi, un brand holistic, natural, de îngrijire al pielii.

🌟 Ayumi este un brand holistic, natural de îngrijire al corpului. Produsele sunt perfecte pentru momente de răsfăț!

🌿 Gama Neem e recomandată pentru un ten mai gras și cu tendințe acneice. Această gamă conține și ulei din arbore de ceai cu rol antibacterian.

🌿 Pe tenul curat îmi place să aplic tonerul cu gluconolactone acid (PHA) și hamamelis care se comportă bine în cazul meu.

🌿 Aplic apoi și o cremă pentru ten normal spre gras cu neem, tea tree și uleiuri de shea butter, moringa, avocado și lavandă. Tenul e mai hidratat și protejat atunci când îmi apar coșuri.

biocart ayumi ayurveda crema fata toner balsam par scrub corp gel dus

🌿 Pentru corp am un scrub spumos cu piatră ponce măcinată și semințe de măsline măcinate cu rol de exfoliere. Mai conține strugurii ursului, dud, moringa și urzică care fac pielea catifelată. În completarea lui vine și gelul de duș cu rol delicat pentru piele.

🌿 Pentru păr e primul meu balsam de păr Ayumi pe care-l iau și abia aștept să văd cum se comportă. 🥰

🌟 Poți comanda produsele Ayumi pe www.biocart.eu unde găsești o grămadă de produse faine de la acest brand. Alege gama potrivită tipului tău de ten. Eu le-am luat la rând pe toate și mi s-au părut deosebite!

E important să ne răsfățăm corpul cu produse de calitate. Aromele Ayumi mă învăluie de fiecare dată și îmi oferă o experiență deosebită, atât pentru îngrijirea tenului, cât și pentru relaxarea de la baie.

Tu ai încercat produsele Ayumi? Ai probleme cu tenul gras sau acneic? 🤔