notino cum sa ai un zambet sanatos colgate paradontax lysterine

Zâmbetul nostru este cel care ne poate face mai plăcuți, este cel care ne deschide porți și cel care ne face să ne simțim siguri pe noi. De aceea, dinții noștri ar trebui să primească zilnic o atenție aparte. Îngrijirea dinților este importantă pe termen lung pentru că dantura naturală e cea mai frumoasă și cea care ne ajută în viața de zi cu zi: să ne hrănim, să facem o impresie plăcută.

Am pentru voi niște sfaturi de bază care vă vor ajuta să aveți grijă de zâmbetul vostru și să fie exact așa cum trebuie:

1. Periajul corect al dinților

Pentru periajul dinților eu folosesc mai multe tipuri de pastă de dinți. Printre ele se numără branduri precum Colgate și Paradontax. Când vine vorba de periajul dinților, acesta se face dinspre gingie, spre baza dinților. În acest mod vom peria corect și gingia, ajutând-o să fie sănătoasă și să nu se depărteze de dinți.

Tipul de pastă de dinți uneori nu este important ci periajul în sine este baza. Cu toate acestea pasta de dinți Colgate vine în multe modele și am folosit-o mulți ani la rând. Îmi place, mai ales că are și arome fresh.

Pasta de dinți Paradontax am început s-o folosesc în momentul în care îmi sângeau gingiile și de atunci a intrat în rutina mea. Îmi place pentru că își face bine efectul și are grijă de gingiile sensibile. Eu nu mai am sângerări decât foaaarte rar, dar meritul a fost vizita la dentist.

2. Folosirea unei ape de gură

Pentru a omorî aproape toate bacteriile care se strâng în gură, din când în când, dacă nu zilnic, e bine să folosim o apă de gură. Variantele de la Listerine îmi plac mult. Sunt câteva variante mai intense, care îți dau foc la gură. 🤣 Eu sincer prefer să folosesc mai des noua apă de gură Listerine Nightly Reset care e mai blândă, nu e așa strong, și e la fel de eficace!

notino cum sa ai un zambet sanatos colgate paradontax lysterine

3. Vizita la dentist

La fel de importantă este și vizita la dentist, la aproximativ 6 luni. De când am trecut peste teama de a merge la dentist, e mai plăcut să știu că merg acolo și pot preveni problemele danturii în timp ce mă bucur de un zâmbet sănătos.

Dentistul este cel care vă ajută să rezolvați problemele curente și vă va ghida spre zâmbetul corect. Puteți să îi cereți sfaturi și să aflați cum ar putea evolua dantura voastră în timp. De asemenea vă va oferi sfaturi de periaj corect sau ce paste de dinți să folosiți.

Cam acestea ar fi sfaturile care vă pot ajuta spre a avea grijă de zâmbetul vostru. Voi ce produse folosiți pentru curățarea dinților? 😘

 

notino cum sa ai un zambet sanatos colgate paradontax lysterine