1, 2 sau 3? 🤩👢 De curând am plasat o comandă pe site-ul Reverse.ro și m-am bucurat că produsele mi-au sosit exact următoarea zi! Ce rapid! Coletul a fost ambalat bine și chiar dacă cutiile se îndoiseră vag pe la colțuri, încălțămintea era intactă.

Ce am remarcat la comanda plasată pe Reverse și la produsele luate:

➡️ comandă ușor de plasat și livrare rapidă;

➡️ toate au venit ambalate foarte bine și frumos ca să fie protejate pe drum: fiecare gheată cu săculețul ei propriu.

➡️ produsele sunt bine lucrate, fără defecte;

➡️ prețuri bune, pentru toate buzunarele!

➡️ încălțămintea are blăniță la interior (yeey! Doar modelul pe alb are mai puțină) așa că pot purta ghetele și cizmele în zilele reci.

➡️ cizmele negre și ghetele bleomarin au și talpa antiaderentă așa că zic că am nimerit bine.

💥 Dacă ești în căutare de încălțăminte pentru perioada asta (și nu numai) fugi pe site-ul Reverse și vezi ce oferte au! Găsești ghete și bocanci, cizme, botine, pantofi, sandale, adidași bărbați, pantofi sport.

🌟🎁 Folosește codul REVERSE10 și te bucuri de reducere la comenzile tale. ❤

👢 Bocanci albi cu talpă neagră

De ceva luni bune tot urmăresc o pereche de bocanci faini! Din păcate ce am nimerit era scump și incomod pentru piciorul meu așa că mă dădusem bătută! Din fericire am reușit să dau peste perechea aceasta și raportat la preț, chiar sunt uimită de calitatea bocancilor!

Sunt lucrați foarte frumos și bine. Fermoarele din față sunt pe post de accesorii și nu mă incomodează în vreun fel (nu se zgâlțâie sau bâțâie zgomotos de exemplu). Bocancii au în partea laterală dinspre interior fermoarul pe unde te încalți. Se trage cu ușurință și stă locului.

La interior bocancii au puțină căptușeală ca de pluș, nu ceva gros, dar cred că ajunge pentru toamnă și iarnă. Eu port încălțămintea aceasta cu șosete groase de fel, pufoase. De aceea se simt mult mai comod pentru laba piciorului care în cazul meu e mai finuță și slăbuță (simt orice cusătură 🤣😳).

Ca mic minus, talpa alunecă pe suprafețe tip parchet, dar afară și magzine se simt ok la mers. Poate la vremea udă vor fi problemă, încă nu sunt sigură.

👢 Cizme negre semiînalte îmblănite

Am destul de multe perechi de încălțăminte pentru perioadele reci, dar nu m-am putut abține când am văzut aceste cizme. Îmi era teamă că poate tocul va fi prea înalt pentru comoditatea mea, dar se pare că nu e așa! Se simt tare comod în picior!

Cizmele au o blăniță așa pufoasă și groasă la interior! E o plăcere să la porți și când e mai frig! Se simt comod la mers, dar desigur că nu sunt cizme de mers mult pe jos (cu toate că ai putea).

Mi se par elegante și chiar cred că le pot folosi la multe outfituri: atât cu rochii cât și cu blugii pe care îi port eu cel mai des. Îmi place că în partea de sus au și niște fermoare pe post de accesoriu. De obicei nu prea-mi plac astfel de brizbrizuri, dar în cazul acesta sunt încântată! Materialul cizmelor e așa moale la exterior (sper să țină și la zgârieturi accidentale) iar per total nu pot decât să vă recomand acest model!

👢 Ghete dama Piele Ecologica Intoarsa Bleumarin

Ultima pereche achiziționată este o pereche de ghete bleomarin care ar fi acum în trend. Le-am ales din două motive: au talpă groasă așa că mă înalță și au blăniță groasă la interior!

Sunt foarte faine aceste ghete pentru zilele reci și outfituri cool! Au talpă antiderapantă, sunt lucrate frumos și chiar au pe post ce accesoriu niște portmonee mici în partea de sus (cine suntem noi să ne luăm de modă?). Eu nu sunt fan al oricărui accesoriu așă că am eliminat portmoneele. 😳🤣 În rest, nu au fost remărci.

Când vrei să îți achiziționezi câteva perechi de încălțăminte iar bugetul tău e limitat, poți să arunci un ochi pe site-ul Reverse. Ai multe modele din care să alegi și toate sunt la modă. Găsești încălțăminte pentru tineret, dar și pentru vârsta a doua. 🙂 Eu am dat 300 lei pe toate acestea și chiar sunt mulțumită și surprinsă de calitatea produselor.

Ție care pereche de încălțăminte de pe Reverse îți place mai mult? Ai comandat de curând ceva de încălțat sau ai acum în plan? 🤔😘