yves rocher colectii craciun iarna baies de minut pommes hiver karite magique

🎁 Pregătită pentru sărbătorile de iarnă cu noile colecții festive de la Yves Rocher. În fiecare iarnă cei de la Yves Rocher pun la vânzare niște colecții minunate pentru perioada sărbătorilor și, desigur, pentru toate zilele reci ce urmează.

În acest an am fost plăcut surprinsă de cele 3 modele care au ajuns la mine. Fiecare dintre ele miroase foarte frumos. De ambalaje nu mai zic pentru că sunt toate minunate, deosebite, colorate atât de frumos și atent. Animăluțele, sclipirile de pe cutii și produse sunt așa faine!!

O idee frumoasă de cadou

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt după colț, încă aveți timp să comandați sau să mergeți în magazinele Yves Rocher pentru a descoperi colecțiile tematice. Acestea sunt o idee perfectă pentru a-i surprinde pe cei dragi. Mi se par foarte frumoase aceste cadouri și sigur veți face o impresie plăcută.

Dacă cumpărați modelele în cutiuțe speciale, acestea pot fi agățate în pomul de Crăciun, pe post de globuri! Arată superb!!

Noile colecții

🍎 Măr Copt / Pommes d’Hiver – o colecție delicioasă cu arome călduroase de măr iernatic, Vanilie și Scorțișoară.
⠀⠀⠀
Noapte de iarnă / Baies de Minuit – pentru iubitorii de arome dulci-acrișoare, combinația de muguri de Coacăz negru și Merișoare este perfectă!
⠀⠀⠀
🌟 Karite Magique – descoperă și aromele blânde cu Unt de Karité pentru hidratare și răsfăț în zilele reci. Cred că această gamă e preferata mea, relaxându-mă foarte mult atunci când mă răsfăț la duș și după. Deja am terminat miniaturile și cred că voi recumpăra și o variantă mai mare. 😳

Sărbătorile de iarnă sunt plăcute pentru fiecare dintre noi în moduri diferite. Mie-mi place să mă relaxez în această perioadă, să primesc/ofer cadouri, să petrec timp cu cei apropiați când se poate și să mai pun accent pe pasiunile care-mi fac zilele mai frumoase.

Vouă vă plac colecțiile de iarnă de la Yves Rocher? 🥰 Ați apucat să încercați noile produse și dacă da, care vă atrage cel mai mult? 😘

yves rocher colectii craciun iarna baies de minut pommes hiver karite magique