notino nivea naturally good crema deodorant masti fata

Iarna începe să se instaleze în fiecare oraș, rând pe rând. Frigul de afară e din ce în ce mai prezent așa că și pielea noastră are de suferit în următoarele luni. Eu sesizez mai mereu că pielea mea devine mai uscată și se cojește dacă nu am grijă de ea. O rutină completă de îngrijire a pielii e importantă, din cap până în picioare!

Cel mai mult pun accentul pe îngrijirea feței. E important să avem un winter skincare deoarece fața noastră e printre primele care resimte gerul de afară. Începem să simțim pielea mai strânsă, să ne doară, pe alocuri ni se crapă și de aceea trebuie să ne hidratăm cât mai bine și să oferim și un plus de ajutor de la exterior: sesiuni de pampering zilnice cu produse de calitate așa cum sunt cele de la Nivea.

Primul pas

De fiecare dacă când simt că am fața mult prea deshidratată aplic o mască de față. Răsfățul acesta îl fac o dată pe săptămână, dar mai sunt momente când folosesc o mască de față hidratantă și de două ori pe săptămână.

Măștile faciale de la Nivea sunt foarte bune și mă împac bine cu ele. Am mai multe la îndemână pe care le folosesc prin rotație, în funcție de nevoile mele sau de stare.

Pasul doi

După ce am folosit masca facială, masez bine excesul rămas pe piele, cu mișcări circulare ușoare. Cobor până spre gât și decolteu pentru a nu risipi produsul rămas și pentru a avea grijă și de celelalte zone sensibile ale corpului.

Stau o vreme până se absoarbe totul în piele iar mai apoi aplic o crema hidratantă care îmi oferă mai multă hidratare. Folosesc de ceva timp crema Nivea Naturally Good și sunt tare mulțumită de ea. Este o cremă foarte bună, delicată, care îmi liniștește pielea atunci când o simt mai iritată și deshidratată.

Desigur că nu uit să-mi hidratez și restul corpului, mâinile și picioarele. De ceva timp am mai descoperit și două deodorante blânde cu axila de la Nivea așa că am zis să vi le menționez și pe ele acum dacă tot am pomenit de acest brand de care știu încă de când eram mică. 😊

Corpul nostru suferă la orice schimbare de anotimp. Iarna este momentul când pielea noastră resimte multe schimbări și de aceea e bine să îi venim în ajutor.

Tu folosești produse de la Nivea? Cum ai grijă de tenul tău în sezonul rece? 😘