pixi petra beauty idei cadouri seturi craciun

🎁 Luna cadourilor e aici iar cei de la Pixi Beauty au propuneri de cadouri tare simpatie pentru noi. 😍

Mini seturile cadou cu miniaturi sunt perfecte de oferit unei prietene bune sau chiar să vă răsfățați voi cu acestea. Miniaturile sunt perfecte de luat în geantă cu voi oriunde vă aflați. Setul cu tonere e super tare iar tonerul cu retinol e unul dintre preferatele mele.

Îmi plac seturile de acest tip deoarece au un design deosebit și le puteți agăța chiar și în brad dacă vă puneți mintea la contribuție. Pentru că miniaturile mereu vor fi apreciate, cu un cadou de acest tip nu ai cum să dai greș.

Setul Multi-Toning conține 3 tonere micuțe și simpatice: milky tonic, glow tonic, retinol tonic. Le-am încercat pe toate și mi-au plăcut mult. Preferatul meu este cel cu retinol care simt că s-a potrivit cel mai bine tipului meu de ten.

Setul Let’s Glow conține un pouch transparet tare util pentru călătorii sau pentru produsele pe care le cari zi de zi în geantă. În pouch se află 4 produse folositoare și de calitate: șervețele glow tonic pentru ten, un cleanser glow mud cleanser, un toner glow tonic și o mască glow mud mask.

Orice ați alege pentru a face cadou perioada asta va fi cu siguranță apreciat, fie că e vorba de un lucru material sau sufletesc. Așa că nu uitați să dăruiți din suflet!

Vouă vă plac seturile cu miniaturi? 😘