Hada Labo Tokyo – rutină de îngrijire a feței cu brandul numărul 1 în Japonia

🌸 “Dă-i pielii ce este necesar și nu-i da nimic care este inutil.”

Fiind extrem de curioasă și din ce în ce mai atrasă de ritualurile de frumusețe asiatice am zis să încerc mult lăudatele produse de la Hada Labo Tokyo. Lansate de curând și în România, m-am bucurat să pot încerca o mare parte dintre ele, aceste produse fiind extrem de lăudate în străinătate, dar deja ajunseseră să fie apreciate și la noi în țară.

🌸 Hada (piele) Labo (Laborator) se traduce ca Laboratorul pentru Piele. Japonezii au avut o idee interesantă când au gândit denumirea brandului și se știe că ei pun accent pe ritualurile de îngrijire a tenului și a corpului.

🌸 Brandul este nr. 1 în Japonia și pune accent pe minimalismul și curățenia din Țara Soarelui Răsare. Ingredientele sunt cât mai puține iar printre ele se numără:

 • super hyaluronic acid: ultima generație de acid hialoronic pentru îngrijirea pielii care a fost dezvoltată în laboratoarele japoneze din Kyoto. O combinație patentată a trei tipuri de acid
  hialuronic care au o capacitate remarcabilă de a hidrata complet pielea la diferite niveluri: HA+ (hidratare de două ori mai multă față de acidul hialuronic normal), MICRO HA (umezește pielea și umple ridurile dinspre interior), MACRO HA (reține apa în interiorul pielii pentru mai multe ore).
 • retinol: vitamina A în forma sa cea mai pură. Are rol de a stimula procesele de refenerare a pielii pentru a preveni îmbătrânirea în mod activ. Folosit regulat, netezește epiderma și reduce aspectul ridurilor.
 • colagen: o proteină fundamentală a țesutului conjunctiv, colagenul poate fi comparat cu o schelă care susține pielea. După vârsta de 30 de ani, cantitatea de colagen din piele scade. Colagenul din produsele cosmetice ajută la restabilirea elasticității, rezistenței, fermității și umezelii.
 • tetrapeptid-s: un complex protejat prin brevet de patru aminoacizi dezvoltat de Rohto Pharmaceuticals Japonia. Oferă un puternic efect de întinerire, diminuând toate semnele îmbătrânirii pielii. Stimulează producția de COLAGEN, ELASTIN și ACID HIALURONIC de tip I în piele, pentru a face să pară reînnoit, confirmat și completat.
 • resveratrol ex: un flavonoid natural prezent în fructe și produse din fructe, în principal în vinul roșu. Este un antioxidant puternic care elimină radicalii liberi din piele. Resveratrolul ajută la reducerea ridurilor, îmbunătățește tonusul pielii, crește durata de viață a celulelor pielii și activează funcțiile naturale de protecție ale pielii.
 • extract de arbore de mătase: are proprietăți ferme, întineritoare și antirid. Este foarte blând și foarte bine tolerat de pielea sensibilă din jurul ochilor, dar extrem de eficient în adâncirea și netezirea ridurilor și eliminarea cearcănelor din jurul ochilor. Întărește structura pielii și îi mărește capacitatea de a se contracta, ajutând la ridicarea pleoapei superioare și la netezirea semnificativă a picioarelor de coadă.
 • cafeină: stimulează microcirculația pielii, eliminând cearcănele și pungile sub ochi. De asemenea, calmează imperfecțiunile pielii și contracarează eficient formarea ridurilor.

Produsele de la Hada Labo Tokyo au reușit să mă cucerească! 😍😍😍 În Japonia acest brand e tare lăudat și acum știu de ce! Cu texturi fine, cumva apoase, aceste produse se absorb repede în piele și o hidratează. Filosofia simplă a brandului pune accent pe tot ceea ce este ideal, simplu și de încredere așa cum sunt și produsele acestea. Lista minimalistă de ingrediente ajută pielea să fie sănătoasă și frumoasă, fără coloranți și parfumuri de prisos așa cum se regăsesc în alte produse de skin care.

🌸 Pașii pentru îngrijire urmați de mine:

1️⃣ cleanser – curăță blând tenul și face un fel de spumă delicată. Se descurcă și cu înlăturarea machiajului. Folosesc uneori și o mască pentru a hidrata în plus tenul, cam 1 dată pe săptămână.

2️⃣ loțiune – se absoarbe instant în piele și are textura cam ca apa.

3️⃣ water serum – uneori sar peste pasul 2 și aplic direct 3. Acest ser e o bază bună pentru machiaj.

4️⃣ cremă pentru conturul ochilor – ultimul pas pentru cearcăne și ochi obosiți.

5️⃣ moisturising cream/night repair cream – ambele creme mi se potrivesc și nu sunt grase sau uleioase. 😍😍

Îmi plac mult aceste produse deoarece nu au miros, sunt minimaliste prin lista ingredientelor, dar își fac foarte bine treaba. Le folosesc cam zilnic și tenul meu se împacă bine cu ele. Încep să înțeleg mai bine că produsele de skin are asiatice sunt foarte faine și își fac treaba bine

❓ Tu ai încercat aceste produse? Îți plac brandurile asiatice? 🌸

2020-12-01T18:26:05+00:00

10 Comments

 1. unblogcolorat December 1, 2020 at 7:40 pm - Reply

  Sunt produse faine si perfecte pentru un cadou acum ca vin Sărbătorile.

 2. Ana Maria B December 1, 2020 at 9:29 pm - Reply

  Mereu am fost curioasa de produsele japoneze. Sunt fascinata de tenul lor fin și curat.
  Sunt tare curioasa de cleanser.

 3. Anca Gogu December 2, 2020 at 8:19 am - Reply

  Nu am incercat aceste produse dar ar trebui sa imi fac si eu o astfel de rutina pentru ca tenul meu chiar are nevoie.

 4. Flori din calimara December 2, 2020 at 10:03 am - Reply

  Nu am încercat niciodată produse de la branduri asiatice, încerc să cumpăr mai mult local, însă sunt interesante și propunerile tale. 🙂

 5. Catalina Coman December 2, 2020 at 10:53 pm - Reply

  Arata genial ambalajele! Iar fiind asiatice, cu siguranta sunt si foarte bune. Mi-ar placea sa le incerc.

 6. Oana December 3, 2020 at 1:10 pm - Reply

  Wow, foarte interesante aceste produse asiatice, nu am stiut de ele, dar sunt intrigata! Multumesc pentru prezentarea asa buna a lor! Te pup!

 7. Rokolla December 4, 2020 at 2:09 am - Reply

  Ma bucur sa descopar acest brand. Pana acum nu am auzit de el si mi se pare tare interesant

 8. Oprea Carmen December 5, 2020 at 9:04 am - Reply

  banuiesc ca sunt bune, nu am folosit produse japoneze dar am avut cate ceva din Asia! creme da maini mai mult!

 9. Laura December 7, 2020 at 11:52 am - Reply

  Multumesc mult pentru recomandari!

 10. lili December 13, 2020 at 3:39 pm - Reply

  Ce produse bune, perfecte de pus sub brad ca si cadou. Multumesc de recomandare!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree