carti ilustrate ilustratii editura corint junior lars ursuletul polar iepurasul cel fricos ajuta-ma sa zbor

În ton cu fulgii de nea de afară am alături două cărticele simpatice cu un ursuleț draguț pe nume Lars. Vi le recomand cu mare drag: 2 povești frumoase și ilustrații faine! 🤗🥰 Aceste cărți au fost publicate la editura Corint Junior și sunt potrivite pentru zilele reci, zilele mohorâte, zilele ploioase sau cu ninsoare. Sunt cărți de pus sub brad și de răsfoit atunci când bei un ceai cald iar păturica pufoasă îți ține de cald.

Lars și iepurașul cel fricos este prima carte din seria Lars, ursulețul polar pe care am citit-o. Este povestea unui ursuleț polar tare simpatic care face cunoștință cu un iepure fricos. Descoperind frica iepurașului, Lars îi vine în ajutor. Printr-o peripeție neașteptată Lars ajunge într-un loc ciudat lui… un loc care aparține oamenilor! Panicat, el dorește să scape când mai repede, dar noroc că noul său prieten îi vine în ajutor.

Lars, ajută-mă să zbor este o altă lectură foarte relaxantă și plăcută. Și această carte pune accent pe puterea prieteniei, pe sinceritatea pe care o prietenie ar trebui să o arate și pe lucrurile pe care le înveți atunci când ajuți pe cineva. A fost interesant că într-un mod mai subtil pentru copii, dar direct pentru adulți, cartea pune în centru și poluarea apelor, un lucru tare dificil de controlat, fapt pentru care animăluțele sălbatice au deseori de suferit.

Dacă-ți place să citești sau ai un copilaș pe care vrei să-l fericești, îți recomand cu drag aceste două cărți frumoase! Îți intră imediat la suflet și te fac să zâmbești!

Tu citești cărticele ilustrate în ton cu iarna? Sau poate ai un kiddo căruia îi citești… 🙈😍

carti ilustrate ilustratii editura corint junior lars ursuletul polar iepurasul cel fricos ajuta-ma sa zbor