buzzstore la roche posay ser hyalu b5 serum review recenzie parere teh uscat deshidratat riduri acid hialuronic

Îngrijirea tenului sensibil mai ales după vârsta de 30 de ani, este o necesitate mai mare. La această vârstă tenul devine mai deshidratat, își pierde elasticitatea și flexibilitatea. Eu am probleme cu un ten deshidratat de mai demult, probabil și din cauza consumului insuficient de lichide.

💙 Numai bine că există și ajutoare suplimentare care să ne îngrijească tenul: Hyalu Serum B5 de la La Roche Posay.

💙 Acest ser repară tenul în doar 1 oră, oferindu-i suplețe. Formula cu molecule de acid hialuronic, madecassoside și vitamina B5 redefinește volumul pielii și tenul se regenerează mai repede.

Tenul nostru este parte din noi și trebuie să îi oferim grijă și de la exterior. Îngrijirea și respectarea corpului nostru trebuie să facă parte din rutina noastră zilnică, fapt pentru care în ultimii ani am început să înțeleg și eu mai bine acest concept și să-l aplic.

Pentru hidratare în plus, mai multă elasticitate și regenerare, am început să folosesc în ultima vreme Hyalu B5 Serum de care sunt extrem de încântată!! Mă împac foarte bine cu acest serum și sunt foarte încântată de starea tenului meu. Textura serului e cumva lipicioasă pe ten, dar mie-mi place și simt că tenul meu e protejat și mai hidratat. 😍 Eu aplic o cremă hidratantă după folosirea serumului și simt că se împacă produsele foarte bine.

Ce conține acest serum:

💙 ACIDUL HIALURONIC – creează o barieră invizibilă pentru piele și ajută la reținerea nivelului optim de hidratare al pielii. Reumple liniile fine și ridurile, stimulează regenerarea celulară. Este esențial pentru a evita îmbătrânirea prematură a tenului și pentru a-i menține aspectul plăcut și tânăr pentru mai mult timp.

💙 VITAMINA B5 – reface natural bariera cutanată. Odată aplicată pe piele, vitamina B5 denumită și acid pantotenic se absoarbe și oferă proprietăți calmante, emoliente, nutritive și de regenerare. Menține secreția de sebum la un nivel normal făcând acneea să fie menținută sub control.

💙 MADECASSOSIDE – moleculă cu acțiune multiplă ce ajută la regenerare și calmare.

Tu ai grijă de pielea ta cu produse ce conțin acid hialuronic și vitamina B5? Cu ce probleme se confruntă tenul tău? 🤔