ceaiuri fares tihna mireasma vigoare aromate arome

Relaxarea de seară cu ceaiurile noi de la Fares Orăștie a devenit pentru mine un ritual de foarte mulți ani. Bucuroasă am fost să descopăr noile game de ceaiuri naturale. Eu am încercat 3 dintre noile arome, 3 povești minunate cu 3 ceaiuri deosebite! 🌟

🌸 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐚𝐬𝐦𝐚̆, ceai cu busuioc și lămâie pentru liniștirea gâtului, și răsfăț. Aromele se împletesc tare frumos, ceaiul este un pic iute și are o notă de prospețime.

Ingrediente: Busuioc 40%, arome naturale, coji de lămâie 20%, Frunze de rooibos, ulei esențial de lămâie 4%, coji de lime, cuișoare.

🌸 𝐕𝐢𝐠𝐨𝐚𝐫𝐞, ceai cu măceșe nițel acrișor, cu ghimbir, un pic iute, perfect pentru imunitate și răceli.

Ingrediente: Flori de hibiscus, frunze de rooibos, scortisoară, măcese 10%, aromă naturală, cuișoare, rizomi de ghimbir 1%, ulei esențial de mandarine.

🌸 𝐓𝐢𝐡𝐧𝐚̆, ceai cu mușețel și trandafir, cu o aromă plăcută, liniștitoare. Este un ceai parfumat și e recomandat pentru consum pe timp de seară.

Ingrediente: Flori de mușetel 43%, arome naturale, frunze de rooibos, coji de lime, cuișoare, petale de trandafir 1%, ulei esențial de mandarine.

Zilele reci sunt momentul când trebuie să ne facem ritualuri pentru relaxare în căminul nostru. O baie caldă, un ceai fierbinte, un serial bun pe Netflix pot să ne ajute mai mult cu relaxarea la finalul unei zile și, de ce nu, și în weekend sau în alte momente. Nu uitați să încercați și celelalte 2 ceaiuri din această serie: Simțire (cu flori de salcâm și ginseng) și Armonie (flori de nalbă de pădure împletite cu note de mandarină).

Care aromă îți face cu ochiul? Eu deja n-am rezistat și le-am luat la rând pe toate. 😍😍