editura corint leda edge carti noi in biblioteca rosu alb sange albastru atlas ilustrat copii iubire de proba

Nou prin bibliotecă de la curierul editura Corint! Mereu sunt entuziasmată să primesc cărți noi și să le miros paginile! E o senzație unică și relaxantă și parcă niciodată nu mă mai satur, ups!

Mi-am comandat 3 cărți interesante de care eram foarte curioasă. Iubire de probă este lectura de care sunt cea mai curioasă! Are o copertă așa frumoasă și tinerească și a apărut la imprintul CorinTeens, de care mă îndrăgostesc pe zi ce trece! 🥳🥰🥰

Subiectul cărții pare unul așa simpatic, tineresc și mereu simt că aceste cărți cu povești romantice și adolescenți mi se potrivesc. Povestea a doi tineri, total diferiți, care ajung să se îndrăgostească într-un mod neobișnuit. Ea are nevoie să se prefacă că iubește pe cineva în secret pentru a nu mai fi tachinată de cea mai bună prietenă. El are o viață ocupată și ideea de a fi iubitul secret al fetei pe nume Becca pare o soluție care să-l ajute foarte mult! Finalul, rămâne să-l aflați voi mai bine!

Atlasul ilustrat pentru copii este superb, atât de simpatic și viu colorat. Cred că un copil se va bucura tare mult dacă primește cadou o carte de acest tip. Ar trebui să nu lipsească din bibliotecă atunci când aveți copilași! E frumos ca cei mici să învețe într-un mod plăcut despre lumea înconjurătoare. Găsiți foarte multe cărți frumoase și educative la editura Corint Junior și vi le recomand cu mare drag!

Roșu, Alb și sânge Albastru e o apariție mai nouă care mi-a atras atenția. Pare o carte tinerească, explozivă cu un subiect aparte: o poveste de dragoste dintre doi prinți! Cred că ar merge și o adaptare cinematografică pentru această carte, așa de interesantă-mi pare!

Cu fiecare săptămână mă tot întreb de câte cărți mai am loc în casă (cu toate că mai dau din ele la concursuri sau prieteni 🙈) 😅🤣. Sper pe viitor să am o bibliotecă mare unde să-mi pot pune cât mai multe cărți frumoase.

Mai are cineva probleme de bookworm? 🤔📚 Voi știați de aceste cărți?

editura corint leda edge carti noi in biblioteca rosu alb sange albastru atlas ilustrat copii iubire de proba