libris carti sarbatori ilustratii o soapta in zapada dorinta craciun

Pentru perioada ce urmează am descoperit două cărticele frumoase care sigur vă vor încălzi sufletele. 🥰🥰 Par cărticelele ideale pentru zilele reci, pline de ilustrații simpatice cu animăluțe. Eu le-am comandat pe Libris.ro și a durat nițel până m-am decis deoarece găsisem multe cărți simpatice!

O șoaptă în zăpadă este o povestioară foarte frumoasă pentru zilele reci când nu dorești să ieși din pătură. Cu ilustrații deosebite, povestea lui Kate Westerlund, Feridun Oral ne amintește de speranța care apare mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Este o lectură tare simpatică, relaxantă, despre niște animăluțe ale pădurii care fac o faptă bună. Acestea descoperă un ursuleț de pluș în zăpadă și decid să îl caute pe posesor pentru ca ziua de Crăciun să fie una reușită.

Dorința de Crăciun mi s-a părut o lectură mai cosy din mai multe puncte de vedere. Este colorată mult mai viu iar povestea pare cumva mai vioaie. Mi-a plăcut să descopăr cartea lui Julia Boehme, Stefanie Dahle deoarece mi-a oferit o stare sufletească plăcută și mi-a reamintit un lucru important: cadourile cele mai importante pentru noi sunt prezența celor dragi în jurul nostru. 😊

L-am cunoscut pe Emil, un raton așa pufos și drăguț, care e tare doritor să primească ce dorește el de la Moșul. Odată cu venirea sărbătorii, el nu primește cadoul așa că iese în ger să-l caute. Se pare că în căutarea lui are să găsească ceva mult mai important! Ceva mai prețios ca orice cadou: un prieten!

Vă invit și pe voi să citiți aceste cărticele frumoase. E plăcut să te relaxezi în perioada iernii cu cărți ce îți încălzesc sufletul și te relaxează. Cum vi se par aceste cărticele? 😘