Ultima comandă de cărți de pe Libris: Osho și Harry Potter

ultima comanda de carti de pe libris osho curajul de a fi tu harry potter rowling

Nu a trecut așa mult timp de când mi-a sosit ultima comandă plasată pe site-ul Libris.ro . Îmi place că găsesc multe cărți interesante pe acest site de care am aflat încă de când mi-am creat blog-ul (wow, ce mult timp a trecut!).

Prima carte pe care mi-am luat-o este o lectură pe care o doream de ceva timp: Libertatea de a fi tu însuți. Este scrisă de faimosul Osho de la care am mai citit 2 cărți ce mi s-au părut foarte interesante.

Cărțile lui Osho mereu reușesc să mă calmeze și să mă facă să văd viața așa cum “trebuie” – simplu, liber, fără constrângerile impuse de societate. 😇🙏🏻 Ne naștem liberi, însă societatea ne atribuie o religie și multe alte apartenențe despre care nimeni nu știe nimic ceva cert. Trăim după regulile impuse de societate, de părinții noștri și uităm să învățăm singuri să trăim, să ne descoperim identitatea, conștiința, pasiunile, plăcerile, viziunile. Numai atunci când trăim cu interiorul liber suntem cu adevărat liberi.

Voi ați citit ceva de la Osho? Ce recomandări aveți? 🙏🏻😘 Sunt tare curioasă ce carte să mai iau la rând.

ultima comanda de carti de pe libris osho curajul de a fi tu harry potter rowling

Cea de a doua carte pe care mi-am luat-o este volumul 7 din seria Harry Potter. Acest ultimul volum Harry Potter și Talismanele Morții îmi completează seria mea preferată, republicată în ultimii ani la editura Arthur.

Acest ultimul volum este plin de amintiri interesante pentru mine. El marchează un sfârșit al copilului din mine care a crescut mare. Acum că seria a fost republicată, mă simt din nou copil și vreau să-mi fac timp să citesc cap-coadă toată seria (o provocare destul de mare).

Vă recomand cu mare drag seria Harry Potter scrisă de J.K. Rowling. Este o serie plină de magie, prietenie, încercări, greutăți, momente fericite. Te trece prin absolut toate stările și te face să trăiești alături de personaje indiferent dacă ești copil sau adult. 😍

Voi aveți în bibliotecă aceste cărți? Cu ce lecturi întâmpinați toamna? 😘

ultima comanda de carti de pe libris osho curajul de a fi tu harry potter rowling

2020-10-07T21:05:09+00:00

7 Comments

 1. Bratu Gabriela October 1, 2020 at 9:30 pm - Reply

  sunt curioasa de cartea lui osho, am vazut ca sunt destul de multe aparute si ma cam tenteaza sa comand si eu!

 2. Ruxandra October 1, 2020 at 11:26 pm - Reply

  De la Osho nu am citit nimic până acum și nu cred că am vreo carte. În schimb, am toată seria Harry Potter ❤ foarte faine cărțile.

 3. Aliceee Traveler October 2, 2020 at 5:35 pm - Reply

  Nu am citit cartea asta de Osho însă o sa o comand de Black Friday. Am citit de la el “Curajul-plăcerea de a trai periculos” și mi-a plăcut mult. Multe citate le am încă în cap, de când aveam 20 de ani și am citit cartea. Unul din ele “Banii nu sunt atât de importanți precum crezi” 😂

 4. Pulbere de stele October 2, 2020 at 7:03 pm - Reply

  Sunt fană Harry Potter, insa stilul scriitoricesc al autorilor care publica pentru young adult mi se pare prea superficial, am ceva carti in biblioteca, dar pur si simplu nu pot citi, ma enerveaza simplitatea frazei. Prefer sa vizionez filmele.

 5. Albu Steluta Georgiana October 2, 2020 at 10:49 pm - Reply

  Osho este intr-adevar in topul preferintelor mele. Super carte!

 6. Catalina Coman October 3, 2020 at 12:20 am - Reply

  Seria Harry Potter mi-a placut tare mult, iar acum le-a citit si Amira si le are in biblioteca.

 7. Rokolla October 6, 2020 at 7:00 am - Reply

  Nu am aceste carti si nici nu le-am citit. MI-as dori Osho si eu sa mi-o iau

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree