femmeluxe tinute comode pentru toamna

Salutare dragilor! 😘 Sper că săptămâna vă începe cu bine. La mine au fost zile mai aglomerate și obositoare, dar cu toate acestea încerc să-mi revin cu energia. Până una alta, mă gândeam să vă arăt ce hăinuțe mi-am mai comandat pentru sezonul rece de pe Femmeluxefinery.co.ukAm găsit pe site o serie de opțiuni comode și călduroase pentru zilele mai reci de toamnă și mi-au plăcut mult.

🍂 Black Boxy Cropped Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Cailleigh

Prima dată mi-am luat un set care îmi place foarte mult. Este de fapt un compleu din două piese sporty de care sunt foarte mulțumită. Topul e în stil cropped, dar pantalonii au talia destul de înaltă așa că nu rămân cu pielea la vedere mai ales în zilele reci. Eu am ales să port acest set cu un top/maieu pe care îl bag în pantaloni.

Îmi place mult că hoodie-ul are și glugă (de unde și denumirea) iar în talie are un șnur pe care îl poți ajusta după nevoie. Pentru că eu sunt friguroasa numărul 1, mă bucur că pot lega bluzonul cu acest șnur! Recomand cu drag acest set deoarece este și foarte pufos și comod și de aceea se simte plăcut pe piele iar plimbările sunt foarte plăcute în timp ce porți haine de acest tip. Eu mi-am comandat mărimea 6 și pot spune că îmi vine foarte bine (eu port 32-34 de obicei).

🍂 Ce pantaloni de casă comozi să alegi?

Când vine vorba de confortul acasă trebuie să avem musai câteva haine care să ne ofere acel feeling cosy mai ales în zilele reci de toamnă. Eu am găsit mai multe idei de pantaloni perfecți pentru a mă simți acasă în largul meu. Mi-am luat 2 perechi deoarece n-am putut rezista iar culorile pastelate erau foarte frumoase! Mărimea aleasă a fost 8 deoarece nu mai găsisem 6 și modelul este destul de lălâi și oversized, așa că aveți grijă ce doriți. Pentru casă mi se par perfecți!

Care pantaloni de trening vă plac mai mult? Varianta pe mov Lilac Cuffed Joggers – Lizzie sau varianta pe roz Light Pink Cuffed Joggers – Lizzie? Mie ambele alegeri mi se par faine, dar cumva am atracție mai mult pentru mov, fiind și culoarea mea preferată (dar îmi place și rozul pal!).

Pe site am văzut în categoria de loungewear și alte culori pentru acești pantaloni comozi oversized care sunt foarte călduroși și pufoși la interior. Sunt destul de largi așa că mi se par perfecți pentru casă, pentru acele momente când vrei să te relaxezi. Desigur că îi poți purta și la o plimbare prin parc cu niște adidași chunky așa cum sunt la modă acum.

Voi ce haine comode purtați toamna acasă sau afară? Cum vi se par alegerile mele? 😘