lenjerii deosebite pilota fibre bambus proprietari antimicrobiene alergii somn odihnitor

Weekend-ul reprezintă pentru mine un moment când îmi pot încărca bateriile mai bine față de zilele de muncă. Somnul este foarte important pentru mine așa că trebuie să-mi creez ambientul potrivit pentru a mă odihni cât mai bine. De obicei am un somn destul de agitat și de aceea mă simt deseori obosită. Am descoperit că atunci când folosesc lenjerii de calitate și proaspăt spălate mă bucur de un somn mult mai odihnitor.

Sunt fericită că am descoperit produse de calitate pe site-ul celor de la Lenjerii Deosebite de unde mi-am cumpărat mai multe lenjerii faine din bumbac și pilote în ton cu preferințele mele.

Pentru că toamna deja a sosit iar zilele reci sunt din ce în ce mai dese, era momentul potrivit să schimb pilota și să pun una mai groasă. Am descoperit pe Lenjerii Deosebite un de pilotă care mi se potrivește: pilota de iarnă din fibră de bambus.

Această pilotă, 100% naturală, are umplutură de bambus iar fața este realizată din damasc și se simte tare confortabil la atingere. Deoarece am tot auzit de fibra de bambus am zis să încerc și eu această variantă fiind plină de avantaje.

Care sunt beneficiile pilote cu umplutură de bambus?

  • se știe că fibra de bambus are un rol antibacterian, non-alergenic. Pentru cei care au probleme cu alergiile, așa ca mine, cred că această pilotă este o alegere foarte bună!
  • absoarbe umiditatea;
  • ajută la reglarea temperaturii și poate fi folosită pe tot parcursul anului;
  • are un înveliș din bumbac 100% care se potrivește pentru orice anotimp;
  • se consideră că bambusul este ecologic deoarece crește în mod regenerabil așa că prin folosirea lui față de alte materiale ai grijă atât de mediu cât și de confortul și sănătatea ta.

În zilele reci de toamnă începem să petrecem din ce în ce mai mult timp în casele noastre. Mie-mi place să citesc mai des în perioada rece și petrec mai mult timp în pat pentru a mă relaxa și a mă odihni. E tare important ca zona patului să fie cât mai bine conturată pentru a face momentele de relaxare și odihnă cât mai frumoase.

Voi ați încercat până acum pilote sau perne cu umplutură din fibre de bambus? Cum vi s-au părut? 😘

lenjerii deosebite pilota fibre bambus proprietari antimicrobiene alergii somn odihnitor