notino cum scapam de maskne ingrijire piele bielenda crema ceai verde ziaza jeju spf

Anul aceasta ne-a luat pe nepregătite cu multe schimbări. Printre schimbările pe care le-am resimțit au fost și cele ce țin de corpul nostru: sănătatea noastră a devenit mai precară din diverse motive. Pornind de la interior spre exterior schimbările se văd și foarte vizibile sunt modificările asupra tenului nostru.

În rândul cauzelor principale pentru un ten cu probleme, un ten acneic de cele mai multe ori, se numără purtarea excesivă a măștii pentru protecție. Această mască, indiferent de materialul din care este realizată, ne afectează tenul și riscăm să ne confruntăm cu probleme ale feței: roșeață, iritații, acnee, erupții.

Cum apare maskne ?

Procesul de apariția masnke este unul foarte simplu, dar extrem de neplăcut. Purtarea îndelungată și repetată a măștii de protecție creează un mediu favorabil pentru înmulțirea bacteriilor. Mediul umed, cald este perfect pentru ca noi să ne confruntăm treptat cu diverse afecțiuni ale pielii care pot deveni chiar grave.

🌸 Sfaturi pentru a scăpa de maskne

Aerisirea tenului

Asigură-te că schimbi masca de protecție cât de des posibil. Nu uita să îți lași tenul să respire o vreme înainte de a folosi o nouă mască. Dacă mediul în care te afli îți permite, folosește câteva produse de îngrijire care îți calmează tenul înainte de a reaplica noua mască.

Măștile refolosite trebuie să fie spălate cu detergenți speciali fără parfum care nu vor crea mai apoi neplăceri asupra tenului.

Rutina de zi pentru maskne

Folosește pe timp de zi o cremă care să te ajute să ai tenul pregătit pentru ziua care te așteaptă! Ziaja Jeju Young Skin este o cremă lejeră pentru îngrijirea pielii. Are o textură plăcută și chiar vine cu SPF10 la pachet așa că are grijă și de acest aspect important pentru protejarea pielii de razele soarelui!

Îmi place că hidratează bine pielea și chiar are rol de a calma roșeața sau diversele iritații care apar atunci când purtăm des o mască sau ne atingem pielea prea mult. Este o cremă potrivită pentru un ten acneic, dar la mine funcționează și pentru un ten normal care mai are probleme ocazionale cu acneea. Consider că Ziaja este un brand de calitate cu produse extrem de accesibile și de aceea vă recomand să încercați și gama de produse jeju young skin.

Rutina de seară pentru maskne

La final de seară vei curăța bine tenul și apoi poți aplica o cremă specială care să trateze imperfecțiunile cu care te confrunți. Poți încerca Bielenda Green Teao cremă care normalizează tenul și e potrivită de folosit pe timp de noapte. Se aplică seara pe pielea curată cu masaj ușor circular. Este o cremă care ajută și împotriva sebumului dacă ai această problemă.

Are rol important de hidratare a pielii și chiar ajută și cu porii aceeia cu care ne luptăm deseori, reducându-i.

Dacă și tu ești nevoit să porți o mască de protecție multe ore pe zi s-ar putea să vezi că tenul tău are de suferit. Fie că e vorba de acnee sau diverse iritații, tenul sigur va striga după ajutor. Recomand cu încredere să acordați pielii și corpului vostru o mai mare îngrijire în acest an dificil.

Tu ai probleme cu maskne? Cum încerci să tratezi acneea și iritațiile provocate de purtarea măștii? 😘

notino cum scapam de maskne ingrijire piele bielenda crema ceai verde ziaza jeju spf