carti de la postasul corint un an fara tine enciclopedia pentru copii

Cu mare drag aștept fiecare colet care conține o carte sau mai multe. Sunt extrem de curioasă să descopăr diverse lecturi interesante și deosebite, să miros fiecare pagină plină de mistere.

Numai bine că de curând a sosit și un pachet de la editura Corint. Curierul Corint a venit cu două bunătăți pentru mine care cred că s-ar putea să vă atragă si vouă atenția.

carti de la postasul corint un an fara tine enciclopedia pentru copii

Un an fără tine de Nina de Pass este o apariție destul de nouă la imprintul CorinTEENS. Este povestea unei fete care prezintă cum este viața după ce pierzi o persoană dragă ție. În momentele grele ale vieții te întrebi dacă durerea dispare vreodată și cum poți trece mai departe.

Povestea aceasta caldă și realistă ne aduce aminte că trebuie să apreciem mai des oamenii și momentele cu aceștia. Să profităm de fiecare secundă pe care o avem împreună. Este greu să ne despărțim de oameni dragi mai ales când nu ne așteptăm la acest lucru. Și deseori nu reușim să ne continuăm viața așa cum ar trebui.

Această carte mi se pare că urmărește bine traiectoria protagonistei noastre pe nume Cara. O tânără care suferă după pierderea prietenei sale și care nu știe cum să treacă peste acest impas din viața ei. Ajunge chiar și la psiholog iar în cele din urmă la o școală din Elveția unde trebuie să învețe mai multe despre viața fără prietena ei. Poate părea greu, dar orice situație are o scăpare dacă o căutăm cu adevărat.

Enciclopedia pentru copii a apărut la Corint Junior și e o enciclopedie destul de complexă și completă pentru pici. Frumos ilustrată, cu greutate la propriu și figurat (mult de citit!). Îmi place că este o carte frumos lucrată, cu pagini lucioase, calitative, care te face curios să afli cât mai multe informații interesante.

Când eram mică nu am avut o enciclopedie de acest tip, dar îmi plăcea să mai răsfoiesc cărțile de biologie/istorie/geografie de la școală (mai puțin să învăț din toate pentru note, chiar dacă aveam note mari 😂😂) și să descopăr câte ceva nou. Cred că în fiecare bibliotecă ar trebui să existe măcar un tip de enciclopedie.

Vă recomand cu mare drag aceste cărți pentru a vă relaxa. Fie că doriți să aflați informații noi despre lumea înconjurătoare sau doriți să vă bucurați de o carte de ficțiune, am zis să vin pentru voi cu 2 recomandări diferite, dar foarte interesante.

Voi ce cărți mai citiți? Cum vi se par aceste două lecturi? 😘📚

carti de la postasul corint un an fara tine enciclopedia pentru copii