alisa pan white boho dress

Câteodată avem nevoie de momente de liniște. Momente în care să ne regăsim, să ne redescoperim și să putem fi singuri cu noi înșine.

🌺 Boho White Dress from Alisa Pan

25% off over $50 code: Blogger25

Prezența în online ne face deseori să ne îndepărtăm de ceea ce suntem cu adevărat și să și visăm la o imagine pe care noi nu o avem și care nu ne reprezintă. Când ne este mai greu și avem senzația că ceilalți au o viață perfectă ar trebui să ne reamintim că viața este plină de ups and downs și că trebuie să prețuim fiecare clipă mai bine. Să vedem simplitatea din lucrurile mici. Să ne eliberăm mintea de toate energiile negative pe care ni le cream din cauza celor din jur și mai ales din cauza mediului online.

Online-ul este și el extrem de pozitiv ca orice alt lucru atâta vreme cât știm cum să îl folosim în beneficiul nostru. Desigur că ne putem lăsa inspirați de ceea ce ne oferă online-ul: urmărește persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine pentru a avea parte de o liniște sufletească atunci când vizualizezi o poză sau o postare.

Sunt o fire care se plictisește destul de repede așa că m-am obișnuit să fiu prezentă destul de des în online iar deseori am observat că până și de acest mediu mă plictisesc extrem de repede și nu îmi mai aduce aceeași satisfacție. Astfel, încerc să fiu mai selectivă: aleg să consum doar conținutul care îmi aduce beneficii pentru a mă relaxa sau pentru a învăța ceva nou: poze sau filmulețe ce țin de creativitate, decor interior al casei, cărți, organizare, dar desigur că urmăresc și bloggeri care mă inspiră într-un mod liniștitor și motivațional.

Când a fost ultima dată când ai avut o pauză mai lungă de la a privi pozele și postările celor din online?