notino produse de lux avene apa termala nuxe ulei prodigeux foreo luna

Majoritatea dintre noi ne bucurăm de o viață simplă, departe de ceea ce înseamnă luxul pe care îl vedem la televizor sau în reviste. Cu toate acestea există momente când ne dorim și noi să ne bucurăm de clipe luxuriante, fie că e vorba de haine de brand sau produse pentru îngrijirea tenului din categoria de lux. 🙈

Și eu, ca și voi, am avut momente când mi-am dorit să încerc produse mai scumpe, lăudate, care mă făcuseră extrem de curioasă. Am descoperit mai multe dintre acestea pe Notino și m-am bucurat să mi le cumpăr atunci când erau oferte. Doresc să vă vorbesc un pic despre experiența mea și despre descoperirile pe care le-am făcut. 😘

3 produse de lux de care tot auzeam păreri bune așa că au ajuns și la mine:

🌟 Foreo Luna 2 – dispozitiv sonic de curățare cu efect antirid. Eu folosesc acest produs cam de 2 ori pe săptămână și tenul meu se simte mai bine. Nu am un ten cu probleme mari, dar am fost extrem de curioasă de produsele Foreo și de efectele pe care le au așa că here we are! Dispozitivul este atent lucrat, are design minimalist iar eu mi-am ales varianta mov pentru ten sensibil.

Din ce am citit și m-am documentat, produsul este destinat pentru curățare cu ajutorul unui cleanser (fără particule, pentru a nu deteriora dispozitivul). Se aplică o cantitate mică de cleanser și acesta îți ajunge la fix pentru a curăța tenul (economisești și produs). Cu toate că el poate fi folosit dimineața și seara, am înțeles/dedus că nu ar fi recomandat să îl folosim zi de zi pentru a nu abuza de tenul nostru. Probabil că puteți alterna de la o săptămână la alta în funcție de nevoile tenului. 😊 All in all, este un produs bun, dar îl văd foarte bun pentru cei care au un ten mai încărcat (prietena mea și mama ei sunt tare încântate de Foreo).

notino produse de lux avene apa termala nuxe ulei prodigeux foreo luna

🌟 Nuxe Huile Prodigieuse – ulei multifuncțional cu o aromă deosebită. Hidratează pielea, părul sau unghiile. Îmi place că miroase foarte interesant și cumva mă duce cu gândul la parfumuri de pe vremuri… Se absoarbe repede în piele și mi se pare super faptul că are rol multifuncțional! 😍 Vă recomand cu drag și varianta cu sclipici sau varianta florală! I love them!! Concluzia: nu regret că am descoperit acest produs minunat!

🌟 Avène Eau Thermale – apă termală! Preferata mea aș putea să zic. Îmi place la nebunie tipul de jet pe care îl are apa termală de la Avene. Îmi pare destul de des și uniform. Vă recomand să dați o șansă apelor termale deoarece vor face o mare schimbare pentru tenul vostru sau pentru toată pielea corpului. Folosită în orice anotimp, după expunerea la frig/soare sau după duș, apa termală calmează pielea și îi oferă mineralele de care are nevoie. Este perfectă pentru orice tip de ten. Eu folosesc zilnic apa termală și simt diferența când nu o mai aplic. Vara aceasta chiar a fost nelipsită din rutina mea zilnică.

Acestea ar fi 3 produse de lux pe care le-am descoperit în ultimii 2 ani și care mi-au creat o impresie plăcută. Sunt multe produse de lux pe piață și este greu să alegem fix ceea ce ni se potrivește. E bine ca uneori să ne mai răsfățăm și cu astfel de produse pentru că s-ar putea să descoperim ceva foarte bun!! Pe viitor mi-aș dori să încerc un ruj de lux și o pudră, să văd cum sunt câteva dintre modelele de care tot aud! Calitatea face deseori și diferența! Nu este o regulă, dar deseori se simte acest lucru.

Voi ce produse mai de lux ați folosit și v-au plăcut? Sau ce vă doriți mult de tot? 🤔