tesori d'oriente floare de lotus fiori gel dus crema corp

Aromele elegante de la Tesori d’Oriente mereu mă relaxează. De fiecare dată când descopăr produse noi de la Tesori d’Oriente sunt surprinsă de cât de diferite sunt aromele acestora față de ale altora.

Gama Floare de Lotus are un miros deosebit, relaxant, care mă face să visez undeva departe. Gelul de duș mă face să mă simt ca la o sesiune de spa la mine acasă. Este tare fain și are un design aparte. Are o textură nițel cremoasă și se simte tare bine când îl aplici pe piele.

Crema de corp se absoarbe repede în piele și aroma frumoasă persistă destul de mult. Conține unt de Shea și hidratează și catifelează pielea. 🥰 Îmi place mult că acest brand pune accent pe o combinație dintre frumusețea exterioară și cea interioară, oferind trupului și minții o stare de bine.

Sunt curioasă dacă vouă vă plac aromele acestea mai luxuriante de la Tesori d’Oriente și ce recomandări aveți pentru mine. V-am mai vorbit de diverse colecții de la acest brand și pot spune că o parte dintre ele mi-au rămas în minte, la preferate!

Pentru o experiență de lux vă recomand și vouă această gamă minunată cu floare de Lotus. Eu m-am îndrăgostit de ea, în special de crema de corp! 😍