bonprix cum porti tenesii cu doua tinute diferite skechers los angeles

Vara a fost (și încă e) momentul să mă bucur de ținute mai variate. Am putut să port de câteva ori fuste și rochii (mă vedeți mai rar în ele când e frig) și să mă joc cu diverse hăinuțe și încălțări.

Cu toate că le-am variat un pic între ele, tot la favoritele mele de suflet am ajuns. Mai nou m-am îndrăgostit și de proaspeții teniși comandați luna trecută pe Bonprix. 😍

Pentru multe femei tenișii par niște încălțări mai copilărești sau potrivite doar la anumite tipuri de outfituri. Azi vreau să vă propun 2 ținute lejere și frumoase care mie îmi plac, ambele finisate cu o pereche de teniși albi.

bonprix cum porti tenesii cu doua tinute diferite skechers los angeles

🎀 OOTD 1: Sarafan cu nasturi și teniși

Sarafanul acesta cu nasturi a devenit unul dintre preferatele mele pentru zilele de vară. E foarte comod și ușor de îmbrăcat. Ca să fie combinația bună, am luat în combinație tenișii Skechers Los Angeles care sunt extrem de practici și rapid de încălțat. 🙈 Pe Bonprix găsiți și alte modele de încălțăminte sportivă din care să alegeți și găsiți chiar și adidași tare faini după cum v-a mai arătat în trecut.

Fie că porți o fustă, o rochie sau mai ales un sarafan din denim, tenișii pot fi purtați cu ușurință. Se potrivesc de minune și fac plimbările tale mult mai confortabile! Eu i-am oferit ținutei mele o notă un pic mai elegantă și în ton cu vara cu ajutorul unui kimono tare frumos cu un print vegetal.

bonprix cum porti tenesii cu doua tinute diferite skechers los angeles

🎀 OOTD 2: Jeans, tricou, sacou și teniși

Ținuta a doua este una pe care o port foarte des deoarece mă simt foarte bine îmbrăcată așa. O pereche de blugi preferați nu se mai desparte acum de tenișii aceștia confortabili. Îmi plac mult noii mei teniși și îi recomand deoarece au spumă pe talpă și nu strâng (cel puțin în cazul meu). Eu port cam 35-36, iar cu mărimea 36 mă împac foarte bine.

Dacă vreți să purtați tenișii cu cât mai multe outfituri, propun să îi luați pe alb. Sunt mult mai eleganți și albul merge la foarte multe ootd și culori. Tenișii Skechers Los Angeles au o notă elegantă și prin modelul lor și prin accentele de rose gold.

Ție îți place să porți teniși? Ce culori ai prin colecția de încălțăminte și cu ce hăinuțe îi porți cel mai des? 😘