dm mic dejun salata vegetariana nivea naturally good creme

Dimineața mea începe cu un mic dejun sănătos (salată de linte cu un adaos proteic crunchy din drogheria dm). 🌟🌿 Noua cremă de zi Nivea Naturally Good se simte așa bine pe ten și mă relaxează.. 😊 Iar suculenții noi se acomodează în noua lor căsuță!

Am fost provocată de cei de la dm și Nivea să am parte de clipe de relaxare cu noile produse Nivea Naturally Good, în timp ce mănânc o salată sănătoasă preparată cu linte și alte produse faine din dm.

🌟🛒🥳 În perioada 22.07 – 11.08.2020 mergi în magazinele @dm_romania și cumpără orice crema din gama Naturally Good + 1 produs Nivea de îngrijire sau curățare pentru ten.
⠀⠀⠀
💥 Poți câștiga marele premiu prin tragere la sorți, 1 weekend de relaxare în valoare de 2200 RON.
⠀⠀⠀
💥 De asemenea câștigi premii pe loc: mini plantă suculentă în ghiveci sau voucher discount 20% reducere la gama dm bio. 🌿

🌿 Fiind inspirate din natură cu ingrediente de origine naturală în proporție de 99%*, produsele Nivea oferă îngrijire superioară a tenului și se ocupă de protejarea responsabilă a mediului înconjurător.

  •  Formulă revigorantă cu extract organic de Aloe Vera
  •  Conține uleiuri prețioase de jojoba și migdale
  •  Oferă tenului un aspect sănătos
  •  Hidratează tenul pentru 24h
  •  Lasă o senzație de prospețime

Crema de zi pentru ten luminos NIVEA NATURALLY GOOD conține 99% ingrediente de origine naturală* și astfel, suntem 100% transparenți cu tine și tenul tău. Conține ingrediente inspirate de natură pentru a crea produse eficiente, care redau frumusețea naturală a tenului. Crema de zi pentru ten luminos NATURALLY GOOD cu Aloe Vera hidratează tenul pentru 24h și îi oferă o senzație de prospețime – pentru un ten cu aspect sănătos. În plus, compatibilitatea la nivelul pielii a fost testată și aprobată dermatologic.

Crema de noapte NIVEA NATURALLY GOOD cu Ulei de Argan Organic pentru regenerarea tenului conține 99% ingrediente de origine naturală* și îți oferă 100% transparență asupra tuturor ingredientelor. Formula cu Ulei de Argan Organic oferă tenului un aspect catifelat, proaspăt și suplu dimineața, deoarece în timpul nopții ea susține procesul de regenerare și asigură tenului o îngrijire intensivă. Compatibilitatea la nivelul pielii a fost testată și aprobată dermatologic.

  •  Formulă regenerantă cu Ulei de Argan Organic
  •  Conține ulei prețios de jojoba și ulei de migdale
  •  Ajută tenul să se regenereze în timpul nopții
  •  Oferă tenului un aspect odihnit și sănătos dimineața
  •  Catifelează și hidratează tenul

Suculenții mei sunt aranjați iar eu mă bucur de mese sănătoase și de noile creme Nivea. Mereu am fost încântată de cremele Nivea iar acestea cred că au devenit preferatele mele!

Tu folosești produsele Nivea? Ai încercat noile creme Nivea Naturally Good? 😘

dm mic dejun salata vegetariana nivea naturally good creme