3 esențiale pentru un look natural de invidiat

notino esentiale pentru un look natural de invidiat sampon uscat batiste avon parfum pur blanca gene false ardell

Deseori suntem pe fugă iar în acele momente este extrem de greu să ne aranjăm așa cum ne-am dori. Ce este de făcut în această situație?

Cea mai bună opțiune pe care o avem iese de a folosi trucuri mici și rapide de care ne ajută să căpătăm un look cât mai natural și fresh într-un mod rapid. Astăzi vreau doar să îți propun trei trucuri rapide care te pot face în orice zi să arăți cât mai bine fără a pierde mult timp.

Trucul 1: Folosește șampoane uscate pentru a reîmprospăta părul. E foarte important ca părul nostru să arate cât mai frumos și el este primul care ne oferă un aspect plăcut instant.

Eu folosesc șamponul uscat de la Batiste în varianta roz. Este foarte fain, are un miros floral și îmi ajută părul să capete volum în 2-4 minute. Ca sfat, după ce aplici șamponul uscat freacă bine părul cu mâinile sau chiar cu un prosop pentru a șterge orice urmă albă lăsată.

Trucul 2: Dacă nu ai timp să te machiezi nu este nicio problemă. Poți alege doar un singur produs de machiaj care te va ajuta să arăți foarte bine.

Sugestia mea este să nu pleci de acasă fără a folosi mascara pentru că acesta oferă un impact vizual foarte mare. Recomand chiar să folosești niște gene false deoarece acestea îți vor oferi un look și mai interesant. Genele false de la Ardell sunt foarte frumoase și le găsești în multe modele care sigur ți se vor potrivi și ție.

Trucul 3: Desigur că atunci când pleci din casă trebuie să miroși bine. Aplică parfumul tău preferat care te va ajuta să te simți bine toată ziua. Eu folosesc Cu mare drag parfumul Pur Blanca de la Avon. Are un miros fresh și îmi oferă o stare de bine în orice moment al zilei.

Cum ți se par aceste mici trucuri pentru a te pregăti rapid atunci când ești pe fugă? Tu ce propuneri mi-ai face? 😘

notino esentiale pentru un look natural de invidiat sampon uscat batiste avon parfum pur blanca gene false ardell

2020-08-12T17:12:17+00:00

9 Comments

 1. Bratu Gabriela August 12, 2020 at 8:54 pm - Reply

  Sampon uscat folosesc și eu când e necazul. Genele false nu am învățat sa le aplic :))))

 2. Ioana Pavel August 12, 2020 at 10:11 pm - Reply

  Înainte adoram șamponul uscat, dar acum nu prea îl mai agreez… Gene false n-am folosit niciodată și nici nu știu dacă m-aș descurca să mi le aplic. Parfum, însă, folosesc zilnic, chiar și în zilele când nu ies din casă. 😀

 3. Beauty With Camy August 13, 2020 at 10:08 am - Reply

  Sampon uscat tot de la Batiste am și eu. De asemenea mi-ar plăcea și o pereche noua de gene. 😊

 4. Ana Maria Gogu August 13, 2020 at 2:01 pm - Reply

  Sampoanele astea uscate sunt tare bune, le folosesc si eu cand am nevoie

 5. Lucia Mihaela Curea August 13, 2020 at 9:46 pm - Reply

  Gene false da, sau extensii de gene pentru a fi mereu gata si produse multifunctionale pentru a le folosi in mai multe scopuri.

 6. Catalina Coman August 13, 2020 at 11:26 pm - Reply

  Eu as mai adauga rujul. Este printre produsele cosmetice care nu imi lipsesc absolut niciodata.

 7. Rokolla August 14, 2020 at 11:06 pm - Reply

  Am si eu cateva perechi de gene pe care imi doresc sa-mi fac curaj sa mi le pun. Poate voi incepe sa mi le aplic eu timid prin casa si apoi sa imi fac curaj sa si ies cu ele

 8. Albu Steluta Georgiana August 15, 2020 at 1:03 am - Reply

  Samponul uscat este intr-adevar cel la care apelez ocazional si doar vara. Este insa nelipsit din dulapiorul meu!

 9. Flori din calimara August 15, 2020 at 7:43 pm - Reply

  Personal, am folosit șamponul uscat de la Batiste, însă pentru mine nu prea a avut efect, gene false mi-am pus o singură dată, însă și eu cred că puțină mascara contribuie la un look mai fresh, iar parfum folosesc de fiecare dată.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree