ever pretty floral dress constanta rochie florala vara portul tomis apus soare

🌺 Lovely Floral Dress

25% off over $50 code: Blogger25

Serile de vară au fost mai plăcute în ultima vreme, chiar dacă unele au fost iar călduroase. Am ieșit la plimbare prin Portul Tomis și am purtat noua mea rochiță florală luată de pe site-ul minunat al celor de la  Alisa Pan. V-am mai vorbit de rochiile minunat de pe acest site, multe dintre ele fiind de ocazie. Mă bucur că acum au și o grămadă de alte modele de rochii, haine loungewear sau echipamente yoga!

Luna lui august se apropie cu pași repezi de final și chiar dacă nu sunt cel mai mare fan al căldurii, mă bucur că mai sunt zile călduroase în care pot purta rochițe și haine mai subțiri. Rochia cu model floral pe care am purtat-o recent când am ieșit la plimbare în portul Tomis îmi place la nebunie pentru că este foarte comodă. 😻

Această rochiță are un model atât de vesel și îmi place la nebunie combinația aceasta de verde, frunzulițe albastre, flori roz și galbene. Mi se pare perfectă pentru vară, pentru o plimbare sau pentru mers la plajă.

🌺 Plimbări liniștitoare…

Rochița este o idee lungă pentru mine, dar vine la fix cu niște teniși mai înalți sau poate dacă voi purtați tocuri sau sandale înalte va fi și mai bine. Eu prefer să mă încalț cu ceva extrem de comod iar tenișii mei alb se potrivesc aproape la orice port!

Rochița e foarte interesantă deoarece chiar dacă este în mărimea 36, ea este ușor ajustabilă prin intermediul cordonului aflat în talie. Când este desfăcută rochia arată ca un fel de halat iar apoi cele două părți laterale se petrec frumos în față și se leagă cu cordonul de jur împrejurul taliei în funcție de cât ai nevoie. Eu am fost foarte mulțumită de acest aspect și pot aranja rochița cam cum îmi doresc eu.

🌺 Sunetul valurilor

Am început să am mai multe rochițe în dulap, dar cumva în această vară nu am apucat să port foarte multe. Cred că fix când se pregătește vară să plece descopăr și eu pofta pentru a purta rochițe și cred că o să profit de acest lucru și în următoarele zile, dar și în primele săptămâni ale lui septembrie. Poate voi avea parte și de alte plimbări liniștitoare pe malul mării unde voi mai purta această rochiță, dar și altele minunate.

Este atât de bine să te bucuri de liniște, să auzi valurile și să mai uiți de grijile de peste zi. Vara e minunată în felul ei și e bine să profităm de fiecare zi cât se poate de mult.

Voi când ați ieșit ultima dată la plimbare? La mare ați ajuns cumva în acest an? 😘