Vara este în toi așa că în zilele călduroase cel mai des port tricouri comode și vesele. Acum puțin timp am plasat o comandă pe site-ul Femmeluxefinery.co.uk de unde am mai luat în trecut și alte hăinuțe faine.

De data asta mi-am ales trei tricouri și un set loungewear. Am o grămadă de tricouri, dar niciodată nu mă satur de ele și mă bucur că le pot purta aproape în orice anotimp.

🎀 Coral ‘California’ Graphic Print T-Shirt – Rivka

Data trecută mi-a plăcut foarte mult tricoul bleo cu model California așa că acum mi-am luat cu unul pe culoarea oranj. Găsiți și alte modele de tricouri interesante în secțiunea de T ShirtsAcesta tricou e foarte lejer și e realizat din un material moale, plăcut la atingere.

Îmi place culoarea veselă care se potrivește pentru această vară și faptul că poți purta tricoul atât cu pantaloni cât și cu fuste. Modelul este un pic lălâi, este ca un fel de crop top mai lung, și de aceea cred că se potrivește mai mult cu jeans sau poate băgat într-o fustă. Mărimea este XS (6/8) și se potrivește chiar și pentru un XXS cum sunt eu.

🎀 Lime ‘Champion 96’ Slogan Print Short Sleeve T-Shirt – Nova

Mi-am comandat și un tricou galben, o culoare tare veselă pentru vară. Acest tricou este în același model, adică are un stil mai lălâi. Pe acest tricou îmi este scris Champion 96, un mesaj destul de random. Culoarea veselă, lime, pare așa că îți oferă o stare de bine atunci când îl porți. Mărimea aleasă este tot un XS(6/8).

tricouri de vara de pe femme luxe

🎀 Black ‘Babe’ Slogan Print Crew Neck T-Shirt – Cordelia

Al treilea tricou pe care mi l-am luat este pe negru și m-a atras pentru că are un scris la modă. Pe el scrie cu alb cuvântul Babe și mi se pare că se potrivește la foarte multe outfit-uri.

Acest tricou e realizat ca și celelalte tot din bumbac, dar este un material mai gros așa că e un tricou pe care îl recomand pentru momentele când nu este foarte cald, poate pentru serile de vară când ieșiți la o plimbare.

🎀 Black Ribbed Belted Loungewear Set – Asia

Ultimul produs pe care mi l-am comandat este un compleu loungewear pe negru. M-a atras acesta deoarece este foarte comod.

Modelul este feminin, la modă și setul e format din 2 piese: pantalonii sunt în stil colanți și au un material subțirel, destul de plăcut la atingere. Partea de sus seamănă cu un fel de halat până mai sus de genunchi și chiar are un cordon pe care să îl legi în talie. 

Eu am ales acest set în cea mai mică mărime S/M(8/10) și îmi vine bine chiar este un pic lejer pentru că eu sunt măsura 32. Materialul se mulează așa că sigur nimeriți ceva să vi se potrivească. Mărimea ar fi mai mare pentru mine însă croiul pantalonilor și al bluzei sunt cele care mă salvează în acest caz.

Cum vi se par aceste hăinuțe? Sunt curioasă dacă voi ați mai dat comenzi online în această perioadă și ce v-ați luat. 😘

tricouri de vara de pe femme luxe