Midsummer Festival ready with Pixi Beauty

pixi beauty by petra midsummer festival ready goodies package

Cei de la Pixi by Petra au reușit de ceva ani să mă impresioneze cu fiecare colețel pe care mi-l trimit. Mereu au idei atât de interesante și bine gândite fapt pentru care îi apreciez mult!

La fel de mult apreciez și produsele Pixi care nu doar că sunt frumoase, dar sunt și foarte bune! Majoritatea pe care le-am încercat mi s-au potrivit și nu am avut probleme cu ele fapt pentru care vă recomand să le căutați și voi în Sephora. Desigur că au mai fost și câteva excepții când anumite produse nu mi-au priit și de aceea nu le-am mai folosit, este perfect normal, nu toate produsele merg pe același ten. 😃

De curând am primit cu PR package tare drăguț. Ca să fiu pregătită pentru vară și festivaluri, Pixi mi-a trimis o borsetă simpatică. Este verde, în nuanța caracteristică pentru brand, dar e și transparentă. E realizată dintr-un plastic care e perfect pentru zilele de vară când mergi pe plajă, când marea de lovește din senin sau poate chiar te prinde o ploaie! Toate esențialele pentru festival vor fi protejate în acest mod.

🌺 Glitter-y Eye Quad – este o paletă cu 4 nuanțe de glitter în tonuri de albastru, verde, alb și gri. Este paletă perfectă pentru a te transforma într-o super sirenă!

🌺 H2O Skin Drink – o mini cremă pentru a-ți hidrata fața în zilele calde de vară. E numai bună de avut la îndemână oriunde mergi.

🌺 LipLift Max – un gloss colorat pentru ca buzele tale să arate cât mai frumos în strălucirea soarelui sau a luminilor de seară.

🌺 Makeup Melting Cleansing Cloths – șervețele demachiante pe care le-am mai avut și care-mi plac la nebunie! Sunt tare blânde cu tenul, demachiază bine și miros tare frumos.

Cu borseta aceasta plină cu produsele mele esențiale pentru a ieși afară pot să ies să mă distrez la mare oricând doresc. Numai bine că am și niște tatuaje metalice cool care se vor vedea așa frumos în lumina soarelui!

Tu cum te pregătești de vară? Ai planuri pentru a merge la plajă sau la vreun festival?  🌺😘

pixi beauty by petra midsummer festival ready goodies packagepixi beauty by petra midsummer festival ready goodies package

2020-07-07T22:30:23+00:00

6 Comments

 1. Luca Raluca July 8, 2020 at 7:42 am - Reply

  Sunt absolut geniale produsele lor! De abia astept sa le incerc si pe acestea!

 2. Raluca Zaharia July 8, 2020 at 2:59 pm - Reply

  Îmi plac extrem de mult produsele lor . Iar paleta cu acel fard albastru ma înnebunește🥰🥰🥰

 3. Delia July 8, 2020 at 3:58 pm - Reply

  Ne arăți și swatchuri? Par atât de frumoase fardurile!

 4. Catalina Coman July 8, 2020 at 10:24 pm - Reply

  Numai pachete minunate primesti de la Pixi. Sa te bucuri de ele! Mi-ar placea sa ajung macar o zi la mare, vara asta. Sper sa si reusesc.

 5. Simona Tucu July 11, 2020 at 8:37 am - Reply

  Foarte frumos acest kit, l-am mai vazut si pe instagram la mai multe fete, imi place foarte mult, super creativi cei de la Pixi!

 6. denisa July 13, 2020 at 9:04 am - Reply

  Cat de frumoase pachete PR au cei de la Pixi. Arata superb si acest pachetel si acele farduri sunt wow.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree