De ce “car rental”… De ce totul volatil?

Era o vreme in anii cruzi ai noii noastre democratii, in care totul parea legat de Proprietate. Si daca doreai un serviciu legat de chestii, care nu aveau legatura cu Proprietatea, erai privit ca un paria al societatii. Doar ca vremurile s-au schimbat si Normalitatea si-a luat (intru-catva!!!) locul potrivit. Asa ca astazi iata-ne azi intr-o societate care nu mai priveste negativ ideea de rent a car, fie ca vorbim de persoane fizice sau juridice.

Why rent a car Bucharest airport? Why Free

Pentru ca Libertatea organizatiei tale sau Libertatea ta personala, inseamna muuult mai mult decat crezi tu sau decat cred prietenii tai. De ce? Pentru ca fiecare proprietate pe care o ai (gen masina) inseamna si o responsibilitate. Si fiecare responsabilitate adaugata, inseamna un grad de libertate anulat. Si poate ca putem trai (la nivel BASIC) si fara Libertati (societatea comunista ne-a dovedit-o deja), dar fara imaginatia caracteristica STARII DE LIBERTATE, nu prea putem fi la fel de creativi. Si daca nu suntem creativi, nici nu putem schimba LUMEA DIN JUR, indiferent ca vorbim de propria familie sau asociatia de bloc.

Car rental otopeni Bucharest… Why not public transport?

Nu spune nimeni ca nu poti merge si cu transportul in comun. Si nu ne referim la transportul in comun de acum si nici la actulale conditii cu Pandemia si Inconstienta unora, ci ne referim la conditiile pre-pandemie, acelea in care era SAFE sa te plimbi cu transportul in comun. Doar ca vedeti voi (Surpriza!) transportul in comun nu era nici atunci unul… macar BUN. Asa ca iata-ne acum intrebandu-ne:

CARE E SOLUTIA OPTIMA?

Si solutia este ACUM rent a car bucharest airport. Cu toate dezavantajele clasice ale traficului criminal din Bucuresti, inchirierea unei masini pentru afaceri sau pentru turism in Bucuresti sau Romania in general, chiar este o solutie BUNA. Pe de alata parte, avand in vedere ca Romania nu e o tara foarte mare ca intidere… rent a car chiar este o solutie eficienta din orice punct de vedere. Si la finalul perioadei in care tu vizitezi sau in care tu alergi dupa solutii pentru afacerea ta, poti respira linistit. De ce? Pentru ca acele griji gen ITP, Rovignieta, RCA si toate celelalte sunt in grija altcuiva. Tu te poti concentra pe ceea ce te intereseaza.

Si totusi placerea MASINII MELE IUBITE?

“Masina ta iubita” asa cum o vedem in filme este un LUX, pe care ti-l poti permite sau asuma. Insa in conditiile actuale este evident ca acest tip de lux nu prea mai este pe placul persoanelor… nici fizice si nici juridice. Asa ca e cazul ca in aceasta perioada complicata a Lumii in general, sa ne trasam clar Prioritatile si sa ne hotaram ce dorim pe termen cel putin mediu, daca nu chiar lung. Si daca ne dorim intr-adevar o MASINA IUBITA sa ne-o trasam ca MODEL, nu ca activ fix. De ce? Pentru ca LUMEA se schimba si noi e bine sa fim in trend cu schimbarea EI.

2020-07-27T20:23:07+00:00

11 Comments

 1. Ivan Adriana July 27, 2020 at 8:36 pm - Reply

  Acum am înțeles perfect de ce “car rental”. Foarte fain articolul.

 2. Alexandra July 27, 2020 at 10:08 pm - Reply

  Sincer eu personal nu am apelat la acest serviciu, dar fini mei cand se intorc in Romania pentru cateva zile inchriaza de obicei masina.

 3. Denisa Maria Grigoras July 27, 2020 at 10:36 pm - Reply

  Eu am propria mea masina, dar tatal meu are un parc auto si ofera si rent a car. E adevarat ca grijile cu itpul, asigurarea etc sunt in grija lui. Dar niciodata nu stii pe mana cui ajunge masina. E un risc pe care ti-l asumi

 4. Drawer Of Beauty July 28, 2020 at 11:02 am - Reply

  Nu am inchiriat in Romania niciodata masina pentru ca o folosesc pe cea persoana. Cand am fost plecata in vacanta am optat si eu pentru inchirierea unei masini si chiar am ramas placut impresionata de acest serviciu. Multumim mult pentru articol! Este foarte util

 5. Oprea Carmen July 28, 2020 at 12:40 pm - Reply

  nu am apelat nicicand la un stfel de serviciu, dar… odata eram in Austria si varul meu a facut asta!

 6. Bratu Gabriela July 28, 2020 at 3:52 pm - Reply

  merg pe principiul masina acasa, in orasul meu. in rest, daca pleci undeva cu avionul, in tara straina, da , merita inchiriatul unei masini

 7. Catalina Coman July 28, 2020 at 8:02 pm - Reply

  Noi nu am apelat la acest serviciu, dar chiar mi se pare util. Mai ales cand nu vrei sa conduci un drum lung intre orase sau tari, dar si sa te bucuri de confortul unei masini, cand ajungi la destinatie.

 8. Mirela Marin July 28, 2020 at 8:42 pm - Reply

  Serviciul “rent a car” este un serviciu util pentru mulți dintre noi, chiar dacă ai mașină.
  Sunt atâtea situații in care trebuie să te descurci urgent și “mașina nu se împrumută” încât acesta este chiar serviciul salvator.
  Mi-am notat, e bine de știut.

 9. Oana July 29, 2020 at 8:45 am - Reply

  Este un serviciu util atunci cand este nevoie, de ex intr-o calatorie unde ajungi cu avionul si te descurci pe mai bine cu masina acolo. Acasa e mai ok cu masina personala, asta e clar. Mersi de info!

 10. Denisa July 29, 2020 at 11:36 am - Reply

  Serviciul e chiar util. Noi stam in Bucuresti de obicei luam un mijloc de transport in comun de la aeroport.

 11. Rokolla July 29, 2020 at 11:50 pm - Reply

  Eu cred ca este un serviciu util. Nu am apelat la genul asta de serviciu la noi in tara, dar cand plec intr-o vacanta pe afar prefer sa ma orientez spre genul asta de servicii

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree