Cum să dai un aer nou casei tale cu buget minim

Odată cu venirea verii, ne bucurăm zile mai lungi, un soare luminos, și de mai mult timp pentru noi și casa noastră. Ne place să ne ocupăm timpul liber cu activități frumoase care ne fac și starea de spirit să fie mai plăcută. Petrecem și destul de mult timp acasă uneori așa că e important aici să facem schimbări chiar și atunci când nu simțim nevoia, totul fiind în avantajul nostru!

Conform unui  studiu făcut anul trecut de Ajusto.ro, 49% dintre români renovează măcar o cameră la fiecare curățenie sezonieră. Pe primul se situează bucătăria, urmează apoi baia, dormitorul și sufrageria. Mai mult decât atât, 30% dintre români chiar sunt dispuși să facă un credit ca să poată amenaja casa.

Redecorarea casei nu implică mereu costuri mari sau timp pierdut dacă știi cum să te organizezi și ce trebuie să faci. Vă invit să aflați câteva trucuri simple, rapide și foarte puțin costisitoare, pentru a schimba fațada casei și să vă bucurați de o nouă atmosferă și un nou aranjament:

 1. Mutarea mobilei

Una dintre cele mai eficiente modalități prin care puteți schimba complet înfățișarea unei camere, fără a cheltui niciun ban, este rearanjarea mobilei. Fiți creativi: încercați o altă repoziționare a obiectelor de mobilier, fie că mutați direcția patului înspre un alt perete sau că schimbați locul măsuței de cafea și a spațiului pentru citit. În acest mod tot mobilierul va părea ca nou și vă veți bucura de el într-un nou mod! Sună tare tentant, nu-i așa?

 1. Schimbarea covorului

Cu siguranță ați realizat că un covor schimbă foarte mult aspectul unei încăperi așa că l-ați ales cu mare grijă. Acum poți face o schimbare a decorului folosindu-vă de acest aspect. Dacă ai buget, cumpără un cobor nou cu tonuri sau modele diferite sau schimbă covoarele din camere între ele pentru a face o diferență! Este extrem de simplu și eficient!

 1. Decorarea pereţilor

Decorarea pereților nu implică numai procesul de văruit, mult efort și timp pierdut! Folosiți un tapet colorat și câteva tablouri moderne pentru a schimba înfățișarea unei camere! Dacă aveți un perete care nu e acoperit de mobilă, puteți lua în calcul posibilitatea să îl infrumuseţați cu un tapet. Sunt foarte multe modele și opțiuni din care puteți alege, încât este imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă. Iar tablourile pot schimba complet o cameră. Alegeți unele care să se potrivească cromatic cu mobilierul sau care să facă un contrast frumos și credeți-ne că oricine va intra în încăpere va sesiza diferența!

 1. Petele de culoare

Indiferent care e paleta de culori pe care o aveți într-o cameră, oricând puteți adăuga un element viu-colorat care să capteze toate privirile. Achiziționați niște pernuțe decorative noi fie pentru canapea, fie pentru patul din dormitor. Sau, pur și simplu, alegeți un obiect decorativ pentru rafturile bibliotecii care să atragă atenția și să fie imediat remarcat de oricine intră în cameră. Renunțați la obiectele vechi precum bibelourile bunicii!

 1. Împrospătarea aerului cu un odorizant

Ultimul, dar deloc cel din urmă, este mirosul unei camere. Studiile arată ca parfumul ne schimbă starea de spirit așa că e tare important să ne asigurăm că acasă avem un miros proaspăt, plăcut și curat. Asociem aromele cu diverse evenimente sau momente din viața noastră și un simplu parfum ne poate face să ne amintim de acele clipe frumoase din viața noastră!

Soluția cea mai la îndemână? Odorizantul de cameră! Unele dintre cele mai căutate sunt cele cu prafum specific naturii, cu note florale sau fructate, cum sunt cele din gama Asevi – odorizantul Loeme sau Primavera. De asemenea, puteți primi direct în casa ta briza mării și mirosul proaspăt al valurilor, dacă alegeți odorizantul Brisa. Simțiți-vă ca într-o vacanță în propria ta casă. Mmm…. voi pe care l-ați alege?

Acestea sunt doar câteva idei simple pentru a vă redecora casa cu un buget minim! Veți simți diferența încă din prima clipă și vă veți bucura mai bine de timpul petrecut în confortul casei. Vouă vă place să redecorați în acest mod? 😘😘

2020-07-23T14:53:26+00:00

8 Comments

 1. Aliceee Traveler July 23, 2020 at 3:11 pm - Reply

  Ohhh daaa. Iubesc sa redecorez. Cel mai frecvent schimb odorizantul fiindcă e ieftin și la indemana, apoi covorul. Cu mobila e mai greu am unele piese de mobilier de 10 ani, altele le schimb la 3-4 ani cum ar fi noptierele :))

 2. Ioana July 25, 2020 at 2:05 pm - Reply

  O, da! Și eu sunt fana odorizantele de cameră, sub orice forma ar fi ele. Îmi place la nebunie sa miroasă frumos în casă și chiar am primit complimente în acest sens. ☺️

 3. Rokolla July 26, 2020 at 1:25 am - Reply

  Imi plac mult produsele Asevi si chiar imi doresc sa incerc si odorizantele lor de camera

 4. Pulbere de stele August 7, 2020 at 7:47 pm - Reply

  Mi-ar placea un odorizant de camera cu parfum de citrice, dar am avut asa ceva, aparat din acela special, ma refer, si nu am putut suporta zgomotul facut de acel puf, la fiecare 30 de secunde. Nici ticaitul ceasului nu-l suport, nu am decat ceasuri electronice in casa.

 5. Catalina Coman August 7, 2020 at 11:03 pm - Reply

  Odorizantele de camera de la Asevi miros genial. 😀 De fapt, toate produsele lor sunt tare faine.

 6. Alexandra August 7, 2020 at 11:16 pm - Reply

  In general imi plac odorizantele de camera cu miros floral😊

 7. Lili August 9, 2020 at 7:22 am - Reply

  Imi place sa redecoresz. Odorizantele de la Asevi sunt foarte bune. Ne plac. De fapt toate produsele Asevi ne plac si le folosesc.

 8. Denisa August 10, 2020 at 1:57 pm - Reply

  Imi plac produsele Asevi. Le folosesc si eu si sunt produse calitative.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree