Zilele de vară sunt numai bune pentru ieșiri mai dese în natură. Fie că mergem la plajă sau la un picnic, avem nevoie de accesoriile potrivite care să ne fie alături! 😀

M-am gândit să vă ofer 2 idei de accesorii care pentru mine sunt nelipsite atunci când ies în natură: o geantă ușoară voluminoasă și un prosop confortabil. Ambele mă ajută de minune!

Mi-am luat recent un prosop nou și o geantă super de pe LenjeriiDeosebite.ro și sunt tare încântată de ele! Ambele sunt realizate din materiale faine și au patternuri la modă.

🌳 Geantă voluminoasă Good Vibes Only

Vă recomand să aveți acasă cel puțin o geantă de plajă. De obicei noi mergem la plajă sau la picnic cam cu 2, depinde cât de multe avem de cărat după noi.

Geanta pe care mi-am luat-o are un model tare frumos! Are un print cu frunze, o tematică botanică potrivită pentru zilele însorite de vară.

Scrisul Good Vibes Only este auriu și lucește așa frumos în lumina soarelui. Îmi place că geanta are toarte confortabilă și că la interior mai are un buzunar. E o geantă foarte ușoară și încăpătoare ceea ce o face perfectă pentru foarte multe activități în anotimpurile calde. 😍 Eu mereu iau cu mine 1-2 cărți, ceva de băut și ronțăit așa că geanta trebuie să fie încăpătoare. Să nu uităm de apa termală, crema SPF, aparatul foto și poate chiar o tabletă. 🙈🤣

🌊 Prosop universal pentru plajă sau picnic

La plajă sau la picnic trebuie să ai un prosop care să fie confortabil și ușor de cărat. Perfect pentru mersul la plajă în special, prosopul acesta lila cu modelul unui elefant este atât de frumos!

E realizat 100% din bumbac, e decorat la capete cu niște franjuri simpatice și are un vibe relaxant. Îl recomand deoarece este multifuncțional: îl puteți lua la picnic, la plajă sau chiar să îl așezați pe fotoliul în care citiți.

Plimbările în natură sunt importante pentru noi indiferent de anotimp. E frumos să ieși câteva ore bune în natură: să mergi la plajă și să asculți valurile sau să te bucuri de foșnetul frunzelor atunci când ești la picnic. Desigur că accesoriile potrivite ne vor ajuta să avem parte de o sesiune completă de relaxare.

Vi se par practice aceste accesorii pentru diverse activități în natură? Ce luați cu voi la picnic sau la plajă? 😘😘