lady line pijamale colorate bumbac lamai panda pantera pentru vara

Odată cu venirea zilelor calde am început să pregătesc și hainele mai subțiri. 🙈 Mi-am făcut un mare upgrade și la capitolul de pijamale iar printre ele se numără niște noutăți simpatice de pe Lady Line.

Nu am rezistat și mi-am luat 2 perechi de pijamale tare frumoase pentru vară cu toate că aveam o grămadă. Poate vă arăt într-o zi pe stories câte pijamale am ca să faceți șoc, însă îmi plac la nebunie pijamalele și când găsesc modele simpatice.

Problema cea mare cu pijamalele la mine a fost deseori din cauza că unele seturi sunt concepute ciudat: mânecă lungă și pantaloni lungi sau mânecă scurtă cu pantaloni lungi (asta parcă mai are sens). Eu le vreau fie lungi fie scurte pe ambele piese așa că am ajuns uneori să le mai combin între ele. 😂😂

Din fericire, pijamalele luate de pe Lady Line sunt potrivite pentru vară: mânecă scurtă și pantalonași scurți.

De ce îmi plac pijamalele luate de pe Lady Line:
⠀⠀⠀
🎀 aceste pijamale de calitate sunt din bumbac și se simt foarte bine pe piele. ❤
⠀⠀⠀
🎀 culorile și modelele vesele sunt perfecte pentru vară!!

🎀 sunt comode și lejere și mă ajută să dorm liniștită.

🌺 Pijamale cu panda

Din categoria de pijamale damă vară mi-am luat două pijamale super cute! Prima este cu pantaloni scurți negri și cu niște panda albi simpatici. Nu aveam pantaloni scurți negri la pijamale așa că acest set mi-a atras atenția imediat!

Mi-au plăcut mult pantalonii scurți deoarece au un șnur în talie și se pot înnoda. Sunt în mărimea S care e mai mare pentru mine, dar cu cordonul din talie totul este ok. Eu prefer pijamalele cât mai lejere și comode așa că mi se potrivește această pijama.

Tricoul este gri (una dintre culorile mele preferate la haine) și are desenat un panda cu inimioare într-o parte. Este atât de drăguț!! 😍😍

lady line pijamale colorate bumbac lamai panda pantera pentru vara

🌺 Pijamale vesele cu lămâi

Cea de-a doua pijama de care m-am îndrăgostit este una cu lămâi. Citricele sunt tare populare în tematica de haine/pijamale pentru vară și mi-am dorit și eu ceva de acest tip.

Tricoul este foarte frumos, într-un galben atât de vioi. Pe tricou este desenată o lămâie iar textul “Lemon Girl Power” este tare simpatic!

Această pijama este de la brandul Vienetta Secret (ca și prima) și este realizată tot din bumbac 100%. Foarte plăcută la atingere și extrem de comodă.

Mărimea S îmi vine un pic mai mare ca la prima pijama. Pantalonii cu lămâi au un șnur, dar acesta este doar decorativ.

lady line pijamale colorate bumbac lamai panda pantera pentru vara

🌺 Pijama cu animal print

M-am gândit să îi fac și mamei mele o surpriză așa că am luat încă o pijama. Aceasta este în mărimea M și este într-o culoare foarte interesantă: combinații de albastru închis cu un bleo aprins și nuanțe de roz și alb.

Printul este cu o felină la fix pentru mama mea care e o leoaică. Pantalonii și tricoul au un model mai scurt (tricoul e nițel mai crop top) așa că puteți lua și o mărime mai mare dacă vreți să vă cadă mai lejer pijămăluța.

lady line pijamale colorate bumbac lamai panda pantera pentru vara

🌺 Mască dormit

🎀 Mi-am ales și o mască fancy pentru somn deoarece dimineața folosesc mereu una. Cum simt că trece un pic lumina pe lângă draperii nu prea mă mai odihnesc așa bine. Am nevoie de întuneric așa că masca de dormit mă ajută mult.

Am găsit la Lady Line mai multe modele frumoase și am zis să-mi mai iau o mască la schimb. Are un model feminin cu niște ochi închiși și textul “I woke up like this”. Masca este realizată dintr-un material satinat și e tare faina!

Mi-am mai luat și niște papuci de casă deoarece mereu port. În zilele când folosesc aerul condiționat sau când e puțin mai răcoare mereu folosesc papuci fie ei mai subțiri sau groși. Mi-a plăcut la nebunie acest model de papucei cu print animal discret și cu fundițe roz!

Tu ce pijamale porți vara? Alegi modele colorate? Te orientezi spre materiale de calitate cum este bumbacul? 😘

lady line pijamale colorate bumbac lamai panda pantera pentru vara