Vara a sosit așa că am început să apreciez și mai mult hainele cât mai comode. V-am tot vorbit perioada aceasta de faptul că prefer hainele comode și că voi face ordine prin dulap ca să scap de cele de care nu prea m-am mai atins.

De curând mi-a sosit comanda de pe Femmeluxefinery.co.uk de unde am mai luat hăinuțe în trecut. Nu mereu am nimerit 100% chiar ce îmi doream, dar de cele mai multe ori am fost încântată de produse.

🌺 Rose V-Neck Boxy Loungewear Set – Estelle

De această dată mi-am comandat haine mai comfy și lejere și sunt încântată de ele. 😊 Mi-am luat 2 seturi loungewear care sunt tare faine! Primul compleu roz e foarte plăcut la atingere, e așa moale și confortabil. E perfect pentru o plimbare sau de purtat acasă în zilele mai răcoroase sau când merge aerul condiționat.

🌺 Grey Oversized T-Shirt & Leggings Loungewear Set – Everleigh

Cel de-al doilea compleu pe care mi l-am luat este mai subțire și este perfect pentru acasă sau chiar pentru mers la iarbă verde. Are un tricou oversized care îmi place mult pentru că acoperă fundul.

Colanții sunt comozi și realizați dintr-un material elastic care e foarte moale și confortabil. Eu mi-am luat ambele compleuri în mărimea S (8/10) care e o mărime destul de mare pentru mine, însă modelele acestea mi se potrivesc și sunt perfecte pentru zilele în care vreau să mă simt cât mai comod.

outfituri comode pentru zilele de vara by femme luxe
De curând a fost și ziua mea și m-am bucurat ca în zilele mele de sărbătoare să mă îmbrac cât mai comod!

🌺 Cool T-Shirts

Celelalte două piese comandate sunt tricouri numai bune pentru vară. Primul tricou este alb, mai lung și cu un scris interesant: “In a world when you can be anything, BE KIND”. Îmi place că acest tricou poate fi purtat în mai multe moduri deoarece e mai lung: înnodat, peste blugi, băgat în blugi sau în fustă. Materialul din care e realizat tricoul este bumbac 100% și se simte calitativ așa că recomand. 😊

Al doilea tricou are un model cu palmieri și California. Îmi place nuanța lui: un albastru-mentă deschis. Este un tricou mai lejer, realizat tot din bumbac, însă materialul pare mai subțire și flowy. Îmi place și acesta foarte mult și deja l-am purtat destul de des. 🙈🙈

Tu ai mai făcut comenzi online în această perioadă? Cum ți se par hăinuțele pe care mi le-am luat? 😘😘