3 moduri în care poți folosi o cuvertură frumoasă

Decorul casei este important pentru mine. Cu toate că momentan nu am totul pus la punct cum mi-aș dori, tot visez la casa aceea de vis, cu un aspect cosy. Încerc o serie de metode pentru a decora casa cât mai drăguț și în același timp să mă bucur și de cât mai mult confort. 😍🌺

Am descoperit că lenjeriile de pat, cuverturile, pernele și orice ține de decorul patului, al canapelei, al unui fotoliu, pot face o schimbare foarte mare în vizualul unei încăperi. De aceea astăzi vreau să discutăm un pic despre cum putem folosi o cuvertură în mai multe moduri.

Eu am tot cumpărat lenjerii frumoase și pilote de pe site-ul LenjeriiDeosebite.ro și de această dată mi-am luat și o cuvertură veselă și faină!

Dacă vă paște cumva gândul să comandați ceva, aveți REDUCERE 10% până la final de iunie 2020. 

🌺 Cod reducere: SIMO10

🌼 Cuvertura pe scaun sau fotoliu pentru un loc frumos de citit

Aveți un scaun preferat sau un fotoliu în care petreceți destul de mult timp? Alegeți să îl decorați frumos cu o cuvertură veselă!

Cuvertura verde mentă din bumbac a fost alegerea mea perfectă! Mi-a fost greu să aleg doar una de pe site, dar am zis că îmi ajunge una în acest moment. Aveau multe modele noi atractive și m-au cucerit toate!

Cred că modelul cu ciucurei la bază e unul tare adorabil și se potrivește atât într-o casă modernă, cât și în una clasică.

lenjerii deosebite moduri in care sa folosesti o cuvertura pat scaun relaxare lene

🌼 Cuvertura pe pat pentru a schimba fațada dormitorului

Dacă vreți ca ziua dormitorul să capete un alt look, puteți acoperi patul cu o cuvertură. Este o idee foarte bună mai ales când petreceți mult timp acasă.

În acest mod puteți delimita mai ușor spațiul dedicat somnului. Nu veți mai fi așa atrași să trageți un pui de somn când nu e cazul (cu toate că în pozele mele pare că dorm 🤣🤣)!

lenjerii deosebite moduri in care sa folosesti o cuvertura pat scaun relaxare lene

🌼 Cuvertura pe canapea pentru o sufragerie unitară

Ultimul loc unde puteți folosi cuvertura este în sufragerie. Canapeaua are și ea nevoie de un aspect interesant! Acest truc cu o cuvertură vă va ajuta foarte mult și la protecția canapelei în timp.

Ca să aveți o continuitate a designului sufrageriei puteți să alegeți cuveturi într-o nuanță contrastantă cu mobila sau pereții sau puteți să alegeți ceva din aceeași tematică de culori dacă nu sunteți prea îndrăzneți. 🤗 Oricum ar fi, important e să vă placă rezultatul final!

Voi cum folosiți de obicei cuverturile drăguțe? Pe pat, pe scaun, pe fotoliu sau pe canapea? 😘😘

 

2020-06-05T21:58:25+00:00

4 Comments

 1. Ioana June 6, 2020 at 9:42 am - Reply

  Acum că veni vorba, chiar am nevoie de o cuvertură interesantă, tinerească, pentru patul nostru matrimonial. ☺️

 2. Catalina Coman June 7, 2020 at 12:12 am - Reply

  Acum imi dau seama ca nu am prea multe cuverturi. Cred ca voi profita de codul tau de reducere si imi voi lua una simpatica.

 3. Gerlinde / lindemona.ro June 8, 2020 at 12:49 pm - Reply

  În dormitor avem cuvertură, însă pentru canapele am făcut huse din cuverturi :)) Sunt mai practice și arată bine

 4. Lucia Mihaela Curea June 9, 2020 at 3:27 pm - Reply

  Cuvertura de pat are multiple intrebuintari, o luam si afara pentru picnic sau pe sezlong, cu cat mai colorata si mai vesela, cu atat e mai iubita.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree