notino acid hialuronic vichy mineral 89

Acidul hialuronic cunoscut și sub denumirea de hialuronan este o substanță transparentă și mai vâscoasă care se regăsește în mod natural în corpul nostru. Cea mai mare cantitate de acid hialuronic se găsește la nivelul pielii, țesuturilor conjunctive și ochi.

Proprietatea acidului hialuronic este de a reține apa în cantități mari fapt pentru joacă un mare rol în hidratare. Odată cu înaintarea în vârstă cantitatea de acid hialuronic de la nivelul pielii scade din diverse motive (poluare, radiații ultraviolete, fumat). De aceea suplimentele sau produsele cosmetice cu acid hialuronic trebuie să joace un rol important pentru îngrijirea pielii noastre.

Vichy Minéral 89 este un produs pe care îl folosesc cu drag de mai mult timp și care m-a surprins plăcut! Acesta are efect de întărire și umplere iar conținutul produsului este de apă termală Vichy în concentrație 89% și acid hialuronic de origine naturală.

🌼 Ingrediente

  • apă termală Vichy – tenul recapătă capacitatea naturală de a se autoapăra;
  • acid hialuronic de origine naturală – pielea devine mult mai hidratată;
  • nu conține parfum, alcool, silicon și de aceea îmi place la nebunie! Nu îmi irită pielea sau zona ochilor.
  • conține numai 11 ingrediente.

Vichy este un brand tare lăudat iar booster-ul cu Hyaluron Vichy Minéral 89 este produsul meu preferat descoperit până acum la brand! Simt că booster-ul mi se potrivește cel mai bine pe timp de vară și de aceea am început să îl folosesc din nou în această perioadă.

Se aplică tare fain pe ten și se absoarbe repede. Pentru mine este un produs pe care îl pot folosi atât dimineața cât și seara. Prefer să îl folosesc dimineața înainte de a mă machia deoarece îi oferă pielii un refresh și umple porii nedoriți. Machiajul se aplică mai ușor și îmi place mult acest lucru.

🌼 Beneficii

  • protejează împotriva murdăriei, stresului și oboselii;
  • oferă pielii hidratare și tonifiere;
  • efect de lifting în timp ce bariera cutanată a pielii e întărită;
  • pielea e mai netedă și strălucitoare;
  • simți tenul revigorat;
  • oferă o uniformizare la nivelul pielii și nuanței.

Acidul hialuronic ne poate ajuta să ne menținem tinerețea pielii dacă este aplicat din timp și în cantitățile potrivite. Reduce ridurile, roșeața și chiar și dermatita.

Consider că de la o vârstă e bine să avem o grijă mai mare pentru tenul nostru. Hidratarea este extrem de importantă așa că în unele anotimpuri recomand cu drag cure cu acid hialuronic în funcție de tipul vostru de pielie și de necesități. 😊🙏🏻

Tu folosești acidul hialuronic în rutina ta de îngrijire a pielii? Ai testat până acum Vichy Minéral 89? 😘