Cum să alegi prosoapele pentru baia ta

lenjerii deosebite cum alegi prosoape calitate bumbac mov lila set

Aspectul unei băi mereu este întregit de modul cum decorezi camera cu diverse accesorii, unele utile, altele menite doar pentru design. Printre lucrurile care se află în baia ta se numără și prosoapele.

De obicei prosoapele din baia noastră au fost de toate dimensiunile și culorile așa că mi-am dorit să mai fac o schimbare la acest capitol și am zis să vă propun și vouă 3 idei pentru alegerea prosoapelor de baie.

🌺 Alege seturile de prosoape în nuanțe asemănătoare

Pentru a oferi un aspect uniform și plăcut ochiului, baia ta are nevoie de un set de prosoape cu nuanțe asemănătoare. Eu mi-am luat recent un set de prosoape mari de pe Lenjerii Deosebite și l-am ales în funcție de culoarea mea preferată, mov.

Am ales prosoape de baie din bumbac 100% pentru că e important să punem accent pe calitate. Prosoapele acestea oferă băii un aspect tare liniștitor, dar vă puteți alege culori mai pale sau mai intense în funcție de preferințele pe care le aveți. Chiar puteți alege câte 2 seturi de prosoape în culori diferite și de la o săptămână la alta să oferiți o pată diferită de culoare în baie! 😍😍

Mie îmi plac mult prosoapele mari pentru că fac des duș și sunt cele pe care le folosesc cel mai des. Sunt tare confortabile și plăcute la atingere așa că e o plăcere să le folosesc zi de zi.

🌺 Alege prosoape de mai multe dimensiuni

Fiecare prosop își are utilitatea așa că nu uita să alegi prosoape de mai multe dimensiuni. Prosoapele mari sunt perfecte pentru când faci duș sau baie pe când cele medii sau mai mici sunt mai des folosite pentru a ne șterge pe mâini sau față.

În funcție de numărul membrilor familiei, poți calcula și cam de câte prosoape ai nevoie. Desigur că ar trebui să dublezi sau să triplezi acest număr pentru a avea prosoape de schimb atunci când celelalte sunt la spălat.

🌺 Alege prosoape cu modele interesante

Pentru a te bucura de mai mult răsfăț în baie, nu uita să alegi prosoape cât mai frumoase. Există prosoape cu modele tare interesante care au un impact vizual foarte frumos.

Cu broderii sau țesături faine, aceste prosoape sunt o recomandare bună și pentru momentele când ai oaspeți și dorești să impresionezi.

Tu cum îți alegi prosoapele pentru baie? Care sunt modelele, culorile și dimensiunile prosoapelor tale preferate? 😘

2020-06-19T13:38:55+00:00

8 Comments

 1. Ioana Pavel June 19, 2020 at 6:02 pm - Reply

  De regulă, caut să fie groase și pufoase, să se simtă la atingere că sunt prosoape de calitate superioară.

 2. Luca Raluca June 20, 2020 at 8:28 am - Reply

  Ce prosoape faine! Mie imi plac cele din bumbac, groase si pufoase!

 3. Raluca Brezniceanu June 20, 2020 at 5:19 pm - Reply

  In alegerea prosoapelor intai ma uit la densitate, cate gr/mp si apoi caut ceva cu imprimeu, broderie sau culori aprinse care sa dea un accent de culoare baii.

 4. Catalina Coman June 21, 2020 at 1:52 am - Reply

  In primul rand aleg in functie de material, sa fie groase, din bumbac. Iar mai apoi aleg prosoape colorate, nu prea imi plac cele albe.

 5. Raluca June 22, 2020 at 10:39 am - Reply

  Mereu aleg sa fie cât mai pufoase, din bumbac și de cele mai multe ori albe sau albastre .

 6. Rokolla June 23, 2020 at 1:03 am - Reply

  Desi pare usor de ales, in realitate mi-a fost foarte greu sa gasesc niste prosoape de calitate care sa absoarba apa asa cum trebuie. Multumesc mult pentru sugestii si chiar am sa analizez si eu produsele de pe site

 7. kamy June 25, 2020 at 11:18 pm - Reply

  Chiar am si eu nevoie de cateva prosoape noi. In fiecare an le mai schimb si incerc sa cumpar prosoape noi

 8. Denisa June 29, 2020 at 9:59 am - Reply

  Noi le cumparam de obicei din Jisk, mi se par calitative. Dimensiuni medii pt maini si dimensiuni mari pt corp.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree