life care cum sa ai grija de pielea ta in aceasta vara

Cumva anul 2020 a fost mai ciudat, dar acest lucru nu ar trebui să me împiedice de a ne bucura de viață. Pe perioada pandemiei am avut mai mare grijă de mine și de corpul meu, lucru pe care doresc să îl continui.

Nici bine nu am primit libertatea de a ieși prin natură căci ne-am trezit deja cu vara la ușă. Vara lui 2020 probabil va fi mult mai diferită de altele: vacanțele vor fi mai limitate, măștile vor fi în continuare necesare pentru a ne proteja. Alături de poluare și zilele călduroase ale verii, pielea noastră va avea destul de mult de suferit.

Cei de la Life Care au o recomandare de îngrijire a tenului și corpului folosindu-ne de produse inspirate din natură. Deoacere îmi plac produsele de la acest brand, m-am gândit că acest mic ghid v-ar putea fi și vouă de folos. 😍

life care cum sa ai grija de pielea ta in aceasta vara

🌿 Atenuează coșurile și iritațiile

Fie că sunt provocate de purtarea măștii, de căldură sau de alți factori, coșurile, acneea sau iritațiile sunt extrem de plăcute. Poți preveni coșurile și să ai un ten mai curat și sănătos.

Sebumul secretat de glandele sebacee ale pielii e destul de neplăcut pe timp de vară când este și foarte cald. Persoanele care au un ten mai gras se luptă vara deseori și cu porii blocați și acneea.

Pentru ajuta tenul, poți încerca gelul Kräuter® Gel cu extract de Melc care regenerează pielea, o hidratează, previne dezoltarea bacteriilor. Bogată în carbonat de calciu, alantoină, vitamina A, C și E, elastină și colagen. Va fi o cremă ajutătoare pentru zilele când tenul e iritat de la purtarea măștii de protecție.

life care cum sa ai grija de pielea ta in aceasta vara

🌿 Hidratarea tenului

Tenul meu e deseori mai uscat sau deshidratat așa că am nevoie de o cremă care să îl mai hidrateze și să îl calmeze.  Crema nutritivă pentru față, cu mușețel BIO Kräuter® îmi place mult și are o textură care mă ajută și în momentele când simt pielea mai iritată.

Are la bază o combinație triplă de ingrediente active. Mușețelul – hrănește, calmează și ajută la regenerarea țesuturilor, alantoina – ajută la producerea colagenului și protejează pielea de factorii nocivi, panthenolul – catifelează și hidratează pielea, redându-i elasticitatea naturală.

🌿 Îngrijirea buzelor

Buzele mele sunt cam uscate, indiferent de anotimp. Vara mi se simt extrem de uscate în unele zile așa că încerc să consum cât mai multe lichide și să folosesc des un balsam de buze.

Balsamul de buze protector, cu gălbenele BIO Kräuter® e tare fain! Nu are vreun miros ciudat, chiar pare inodor, oferă strălucire buzelor și le hidratează foarte bine. Când am buzele mai iritate simt că le calmează și de aceea vă recomand gălbenelele întotdeauna pentru pielea sau buzele uscate.

life care cum sa ai grija de pielea ta in aceasta vara

🌿 Menține fermitatea pielii cu ingrediente bio

Vara e mai ușor să avem grijă și de pielea corpului. Fiind predispusă la razele soarelui, umiditate și poluare, vă recomand cu drag să o îngrijiți cât de des puteți.

Crema de corp cu tămâie și plante BIO Krauter®, conține aloe vera, gălbenele, rozmarin, bio pentru refacerea pielii îmbătrânite prematur. Hidratează și oferă fermitate. Poate fi o alegere bună și pentru voi dacă doriți să vă catifelați pielea și să aveți grijă de ea. Produsul se aplică seara prin masaj circular pe corp, de preferat după ce ați făcut un duș.

Voi cum aveți grijă de pielea voastră pe timp de vară? Ce produse nu vă lipsesc? 😘😘life care cum sa ai grija de pielea ta in aceasta vara