Paletă farduri ochi Essence Crystal Power inspirată din cristale

notino essence machiaj makeup paleta farduri crystal power

Am descoperit de câțiva ani mai multe produse de machiaj de la Essence care sunt foarte bune și interesante. O descoperire mai recentă o reprezintă o paletă de make-up tare frumoasă!

🌸 Essence Crystal Power este o paletă cu farduri pentru ochi plină de magie! Este inspirată din minunatele cristale care ne aduc o stare de bine așa că cele 9 nuanțe au culori în ton cu acestea: never give up, sparkle all day, good vibes only, reach for the stars, make it happen, love yourself, chase your dreams, i’ve got power, belive in miracles.

🌸 Nuanțele predominante sunt cele din gama caldă, dar se regăsesc și două variațiuni de verde. Toate fardurile sunt de calitate, sunt pigmentate și reușesc să obțin machiaje deosebite cu ajutorul acestei palete.

notino essence machiaj makeup paleta farduri crystal power

Am găsit pe Notino și alte palete de machiaj de la Essence și sunt tare curioasă și de ele! Îmi place să mă joc cu culorile iar la Essence mi-a plăcut să descopăr ceva mai mult decât make-up: un vibe plăcut care mă inspiră, multă culoare și concepte simpatice.

Ambalajul acestui produs e realizat dintr-un carton tare și la interior are și o oglindă în care te poți machia atunci când ești on the go. E o palețică perfectă pentru momentele când vrei să ai farduri de rezervă în geantă.

E ușoară și compactă și taaare drăguță! 😃 Cu toate acestea să aveți grijă cu ea căci fardurile se pot distruge dacă o plimbați prea mult și știm cum sunt femeile cu gențile. 😂😂

Tu ești atrasă de paletele și produsele cosmetice Essence? Cum ți se pare această paletă? 😘

notino essence machiaj makeup paleta farduri crystal power notino essence machiaj makeup paleta farduri crystal power

2020-05-07T09:47:46+00:00

5 Comments

 1. Luca Raluca May 6, 2020 at 10:20 pm - Reply

  Cat de frumoase sunt nuantele, cred ca o sa imi iau si eu paleta asta. Chiar sunt tare curioasa sa o incerc! Pupici cu clipici!

 2. Butterfly May 7, 2020 at 11:39 am - Reply

  Si mie imi plac produsele Essence, de aceea mi-am luat Advent calendarul lor in iarna. Paleta arata super!

 3. Denisa May 7, 2020 at 1:30 pm - Reply

  Am si eu o paleta superba de la ei. Au produse calitative.

 4. Deyutza May 8, 2020 at 12:30 am - Reply

  Foarte frumoasa paleta, nu am una de farduri de la ei, dar am blush, iluminator, mascara, au produse super la preturi bune

 5. Catalina Coman May 9, 2020 at 12:42 am - Reply

  Tocmai ce mi-am comandat si eu cateva produse Essence. Prea curioasa eram de ele. Paleta are nuante faine tare.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree