Haine uscate mai rapid cu ajutorul bilelor din lână organică

bile lana organica uscator masina spalat uscare rapida haine

Treburile casnice sunt destul de obositoare pentru mulți dintre noi. Personal, deseori simt o plăcere în a le face, dar uneori mă obosesc deoarece îmi cosumă multă energie și timp. 🙈🙈

Încerc să găsesc soluții cât mai rapide, utile și eco pentru fiecare activitate în parte. Și așa ajungem la subiectul de azi: bilele de lână 100% organică. 🌸 Le puteți găsi pe Lenjerii Deosebite alături de alte produse foarte frumoase și calitatice pentru căsuța voastră.

🎀 De ce să alegi bilele din lână organică

Aceste bile sunt alegerea perfectă dacă dorești să economisești timp, bani și te bucuri de o viață mai sănătoasă și frumoasă. Scapi de alergii și chiar poți pune bănuți deoparte. Te întrebi cum? Continuă să citești! 😀

 • usucă mai repede hainele: salvezi mai mult timp cu aceste bile de lână. Ele se adaugă în număr de 3 (aproximativ) în uscător și ajută hainele să se usuce cu până la 50% mai repede. Procentajul depinde de cât de nou este uscătorul tău, unul vechi având un procent de aproximativ 30%. Așează bilele în uscător (sau chiar în mașina de spălat) iar acestea vor ajuta mai bine la circularea aerului între rufe;
 • scapi de energia statică: dacă ai probleme cu rufele care se electrizează, acum poți scăpa de această problemă. Dacă tot simți că energia statică nu dispare, poți folosi un ac de siguranță adăugat bilelor de lână. Acest truc va face o diferență;
 • rufe mai puțin șifonate: nu îți place să calci rufe? Perfect! Cu bielele de lână, rufele vor fi mai puțin șifonate. Un motiv de bucurie pentru orice persoană!

bile lana organica uscator masina spalat uscare rapida haine

 • scapi de alergii: dacă te confrunți cu alergii de piele sau chiar alergii de alt tip, ar fi bine să te gândești că detergentul de rufe sau balsamul de rufe nu este chiar potrivit pentru tine. Renunță la balsamul de rufe. Poți folosi puțin oțet pentru țesături ca să ai rufele moi. Pentru a parfuma hainele, adaugă câteva picături de ulei esențial pe bilele de lână, lasă-le să se usuce un pic apoi folosește-lă. Aroma de lavandă cred că ar merge foarte bine!
 • economisești bani: dacă nu mai investești așa des în balsamul pentru rufe sau în detergent, vei vedea că poți pune bani deoparte pentru diverse activități sau dorințe!

bile lana organica uscator masina spalat uscare rapida haine

Alege bile de lână organică 100% pentru un efect maxim. Bilele mele de pe Lenjerii Deosebite sunt prelucrate manual în Noua Zeelandă și niciun animăluț nu a fost rănit în urma procesului. Fiind prelucrate manual ele au un efect mai mare atunci când le utilizezi.

Este o alegere eco ce va face o schimbare pozitivă în viața ta. Vei dori să faci și alte modificări de acest tip pentru a te bucura mai bine de fiecare zi.

Tu ai auzit de bilele de lână pentru uscarea rufelor? Le-ai folosit până acum? 😘

bile lana organica uscator masina spalat uscare rapida haine

2020-05-29T16:36:10+00:00

13 Comments

 1. Ana Maria B May 29, 2020 at 5:18 pm - Reply

  Interesant.Chiar nu stiam ca exista un astfel de produs. Mi-ar fi de ajutor, mai ales ca baietelul meu are piele cu tendinta atopica.

 2. Gabriela Bratu May 29, 2020 at 5:29 pm - Reply

  Ce tare! Știam de niște bile pentru uscător, dar care ajuta strict l șifonare

 3. Oana May 29, 2020 at 7:51 pm - Reply

  Doamne, cate se mai inventeaza in ziua de azi, a fost prima reactie! A doua este multumesc pt info!

 4. Ruxandra May 29, 2020 at 11:07 pm - Reply

  Eu îmi usuc hainele le uscator sau în mașina de uscat haine.
  Personal, nu aș apela la aceste bile pentru că am alte crieterii după care mă ghidez: lâna provine de la animale, care, evident, sunt exploatate pentru asta 🙁

 5. Ruxandra May 29, 2020 at 11:07 pm - Reply

  Eu îmi usuc hainele le uscator sau în mașina de uscat haine.
  Personal, nu aș apela la aceste bile pentru că am alte crieterii după care mă ghidez: lâna provine de la animale, care, evident, sunt exploatate pentru asta 🙁

 6. Elena-Cristina Alexandroaia May 30, 2020 at 9:22 am - Reply

  La tine pe Instagram am vazut pentru prima data aceste bilute si char mi s-a parut ceva wow. Nu stiam ca exista asa ceva.

 7. Ioana May 30, 2020 at 11:19 am - Reply

  Super! Nu știam despre acestea, dar chiar par foarte utile! Cred că le voi achiziționa și eu.

 8. Carmen May 30, 2020 at 12:22 pm - Reply

  Până să citesc articolul nu am auzit de bilele de lână. Mereu apar soluții noi pentru gospodine.

 9. Irina May 30, 2020 at 2:28 pm - Reply

  Interesante. Nu stiam despre ele.

 10. Mirela Marin May 30, 2020 at 4:39 pm - Reply

  Foarte tare! Chiar nu știam de așa ceva! Și vreau neapărat să le am, bineînțeles!
  Mulțumesc!

 11. Catalina Coman May 31, 2020 at 11:09 pm - Reply

  E prima oara cand aud de asa ceva. Nu stiam ca exista astfel de bile, dar sunt super ingenioase.

 12. Rokolla June 1, 2020 at 12:40 am - Reply

  N-am mai auzit pana acum de aceste bile, dar parca mi-as dori sa le incerc

 13. Gerlinde / lindemona.ro June 1, 2020 at 3:40 pm - Reply

  Ce mă bucur că am descoperit ceva nou. Nu am auzit până acum de aceste bile, nici nu am văzut prin magazine. Dar par interesante. O să fiu mai atentă prin magazine și poate le încerc.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree