ultima comanda femme luxe rochii pantaloni cordon talie

Salutare domnițelor! Cum vă petreceți zilele acestea? 🌼😘 Eu îmi continui munca de acasă. Deoarece nu ies prea mult din casă, încep să am mâncărici în palmă și să îmi doresc să fac comenzi online la haine!

Până să comand ceva nou, m-am gândit să vă arăt ultima comandă pe care am plasat-o pe Femmeluxefinery.co.uk acum ceva timp. Am tot amânat să vă vorbesc despre noile hăinuțe pe blog, dar deja vi le arătasem pe instagram!

🌼 Tartan Print High Waisted Trousers – Emma

Mi-am comandat o pereche de pantaloni în mărimea 6. Aveam nițel emoții deoarece mărimile la pantaloni par să îmi fie mai mari, însă am avut noroc și acești pantaloni îmi vin bine.

Au un model interesant, materialul este ok și îmi place că în talie au și un cordon pe care îl poți ajusta după cum dorești. Acești pantaloni au un model cumva bufant în zona buzunarelor din față și inițial nu credeam că îmi va plăcea acest lucru, dar acum mi se par ok. Voi da verdictul când reușesc să îi port mai mult! 😀 Dacă vreți să găsiți și alte modele de pantaloni, puteți cerceta și categoriile trousers sau jeans.

ultima comanda femme luxe rochii rochie neagra tip camasa cordon talie

🌼 Black Utility Mini Shirt Dress – Reggie

Trecem în continuare la cele 3 rochițe pe care mi le-am luat. De la o vreme am început să colecționez cam multe rochii și simt că ar trebui să mă opresc. Fiind mai friguroasă, îmi e teamă să nu mă trezesc la final de an cu prea multe rochii nepurtate. 😳😂😂

Prima rochie pe care mi-am luat-o este una mai versatilă. E o rochie tip cămașă realizată dintr-un material plăcut la atingere. Simt că poate fi purată în mai multe combinații: chiar și cu jeans sau colanți.

Este interesantă și prin buzunarele voluminoase pe care le are, dar și prin cordonul (puțin ciudat pentru haine) pe care îl prinzi în față.

ultima comanda femme luxe rochii rochie neagra eleganta cordon talie

🌼 Black Belted Bodycon Midi Wrap Dress – Angelica

Cel de-al treilea articol pe care mi l-am comandat este o rochie neagră cu un model foarte frumos. Eu deja am această rochie într-un model pe roșu. Mi-a plăcut mult aceea așa că m-am gândit să mi-o iau și pe negru.

Rochia are un aspect elegant, dar cred că va conta mult și cum o accesorizezi. Câteva persoane aveau senzația că rochia arată un pic a halat cu toate că mie nu mi se pare deloc acest lucru!

ultima comanda femme luxe rochii rochie neagra eleganta cordon talie

Mi-am luat rochia în cea mai mică mărime, tot un 6 (ar veni un 34) și mă bucur că îmi vine ok, eu fiind mărimea 4. Materialul rochiei mi se pare chiar plăcut la atingere și cordonul din talie oferă o delimitare frumoasă a taliei.

Mânecile cu model bufant sunt tare interesante și simt că fac rochia mai feminină. Lungimea mânecilor este cam 3/4 și probabil că se va vedea mai bine la o persoană mai înaltă/cu brațe ma lungi.

ultima comanda femme luxe rochii rochie alba vara

🌼 White Lace Crochet Sleeveless Bodycon Mini Dress – Tiffany

Ultima rochie pe care mi-am luat-o am zis că va fi bună pentru zilele mai calde de vară. Această rochiță se găsea și pe culoarea bleomarin și cred că și aceea era frumoasă.

Este o rochiță în mărimea 4 și îmi vine bine. Poate că în talie nu se așează 100% perfect, dar per total sunt mulțumită de ea. Culoarea materialului de pe dedesubt (jupă) este un fel de crem gălbui care nu este chiar preferatul meu când vine vorba de vizual. Cu toate acestea, nu se distinge mult acest lucru.

Materialul este interesant, nu jenează pe piele, dar este un pic scorțos (eu prefer materialele foaaaarte moi). Cred că poate fi o rochiță destul de călduroasă așa că o să văd cam în ce zile va merge mai bine purtată. Alte modele interesante de hăinuțe am văzut și în categoriile de corset dress și black lace bodysuit.

Cam aceasta a fost comanda mea de pe FemmeLuxe de această dată. Sunt curioasă în acest an ce voi purta mai des dintre produsele comandate pentru ca mai apoi să le triez mai bine și să rămân doar cu favoritele mele în dulap! 💖

Ție care articol vestimentar ți-a plăcut cel mai mult? În ultima perioadă ai plasat comenzi online? 😘

ultima comanda femme luxe rochii rochie alba vara