Stau acasă și citesc de zor

cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda

📚 Timp mai mult pentru lectură

Au venit și acele zile… săptămâni… în care avem mai mult timp liber. Probabil mai mult timp liber decât ne-am fi imaginat vreodată!! Cine avea oare în minte aceată imagine (nițel creepy), cum că ceva sau cineva ne va forța pe TOȚI să stăm în case cât de mult timp posibil, doar ca să ne protejăm sănătatea noastră și a semenilor?

Ei bine, probabil un autor de romane a avut o idee apocaliptică de acest tip. Și pentru că tot suntem la capitolul de romane, cărți, azi vreau să vă spun ce lecturi și-au făcut loc în biblioteca mea în ultima perioadă. Pe site-ul celor de la Cartepedia am mai descoperit niște cărți pe care mi le doream și care mi-au atras privirea în ultima vreme.

cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda

📚 Crimele lui Grindelwald

Acum că avem forțat mai mult timp pentru a citi, am reușit deja să citesc vreo 4-5 cărți în ultimele săptămâni, lucru destul de măreț pentru reading slump-ul prin care treceam.

De aceeam am avut și curaj să mai îmi iau niște cărți noi și să mă bucur că în această perioadă, pe lângă muncă și restul de activități, pot să stau acasă și să citesc de zor.

Crimele lui Grindelwal de J.K. Rowling este volumul 2 din seria Animale Fantastice. Este o serie ce are legătură cu universul Harry Potter așa că mi-o doream în biblioteca mea. Primul volum pe care îl am este în engleză, dar mă bucur mult că ediția de la editura Arthur arată la fel de wow ca și cea originală, așa că am ales să o iau în limba maternă. 😍

cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda

📚 Femeia de la fereastră

Thrillerele captivante mă țin prinsă în poveste și sper ca același lucru să se întâmple și în cartea Femeia de la fereastră de A.J. Finn, o lectură super populară. Am tot văzut cartea aceasta peste tot așa că m-am decis că trebuie să îi dau o șansă și să văd cât de bună e.

Are și o copertă frumoasă și misterioasa și sper să fie o carte pe gustul meu. Sunt curioasă dacă mai e cineva fan al thrillerelor misterioase!

cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda

📚 Agenda Florilegium

Nu am rezistat și am zis că în colecția mea de agende să mai ajungă una minunată! E vorba de agenda galbenă din colecția Florilegium. Aceasta a apărut la editura Art și pot spune că e foarte frumoasă.

Mică și ușor de manevrat, cu pagini alb-gălbui goale, presărate din când în când cu flori frumoase și citate. Din fericire agenda se găsește în 4 culori, dar din păcate interiorul lor pare să fie identic (eu am agenda și pe roz iar plantele + citatele de la interior sunt la fel).

cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda

📚 Povestea fără sfârșit

De mult timp voiam să citesc această carte super interesantă care a apărut și la noi, după multă vreme! Cei de la Arthur s-au gândit să ne facă o surpriză și să aducă și în România o lectură clasică, foarte atractivă pentru toate vârstele.

Când am văzut cartea m-am îndrăgostit deoarece arătă atât de frumos! Coperta e superbă, la fel și supracoperta. La interior, cartea are scris roșu și verde și acest lucru mi se pare unic deoarece de obicei nu am sesizat cărți de acest tip.

E vremea perfecta pentru a citi mai mult așa că vă invit și pe voi să lecturați, să vă relaxați și să descoperiți cât mai multe povești interesante.

cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda cartepedia carti stau acasa si citesc povestea fara sfarsit femeia de la fereastra crimele lui crindelwald florilegium agenda

2020-04-08T22:55:09+00:00

9 Comments

 1. luca Raluca April 9, 2020 at 9:09 am - Reply

  Sunt absolut superbe aceste carti. Le am si eu pe lista mea. Sa ai spor la lecturat, draga mea!

 2. denisa April 9, 2020 at 1:09 pm - Reply

  Arata super bine cartile, au niste coperti atat de catchy. Spor la cititi!

 3. Catalina Coman April 10, 2020 at 1:49 am - Reply

  Lecturi placute sa ai! Ce coperti atractive au cartile.

 4. Ioana Pavel April 10, 2020 at 8:52 am - Reply

  Păi, chiar este o activitate productivă și cu rezultate pe termen lung! 🙂

 5. Lucia Mihaela Curea April 10, 2020 at 12:49 pm - Reply

  Mă bucur că am timp pentru lectură în liniște și reusesc astfel să evadez din lumea stirilor negative.

 6. cudrag.cristina April 10, 2020 at 10:08 pm - Reply

  Sunt niste carti asa spectaculoase ca design, chiar magice! Imi doresc si eu macar una dintre ele.
  Dar dilema.. pe care? 😀 Multumesc de parere, o sa imi fie mai usor sa aleg.

 7. Stefania Petrescu April 11, 2020 at 1:01 am - Reply

  La tine găsesc mereu titluri interesante și cărți superbe.

 8. Deyutza April 11, 2020 at 11:53 am - Reply

  Asa carti cu asa coperte si asa continut clar vreau sa citesc si eu, momentan sunt pe alte genuri dar le vreau si pe acestea neaparat

 9. Raluca Brezniceanu April 19, 2020 at 7:24 pm - Reply

  Acelasi lucru il fac si eu de-o luna, citesc. Am niste wishlisturi pe care nu credeam ca o sa ajung sa le atac asa curand, dar carora se pare ca le-a sunat ceasul.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree