ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

Salutare dragii mei! În această perioadă am stat cam mult prin case. Cu toate că nu pot să mă plâng 100%, îmi e și mie dor să vizitez parcul, marea sau să merg la mall sau într-un local fără să simt restricțiile apăsătoare.

Acum că stăm atât de mult în casă se pare că online-ul este cel care ne salvează din mai multe puncte de vedere. Fie că e vorba de nevoi sau plăceri, stăm mult timp online și chiar plasăm destul de multe comenzi.

Mă gândeam că poate vreți să faceți o schimbare de look (ce dacă stăm acasă) când vine vorba de ochelarii de vedere. De aceea am pentru voi câteva sfaturi prin care vă puteți alege cu ușurință ramele de ochelari online de pe site-ul Videt.ro.

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

💖 Dimensiunile și forma feței contează

Atunci când îți cumperi o pereche de ochelari este important să ții cont de dimensiunile feței tale. Ochelarii sunt un accesoriu fie că îi porți de nevoie sau nu. De aceea va trebui să alegi niște ochelari care se potrivesc cu mărimea feței tale, dar și cu forma ei.

Dacă fața ta este destul de micuță așa cum se întâmplă și la mine, niște ochelari mult prea mari/voluminoși nu te vor avantaja (poate sunt cazuri rare). Îți vor întuneca mult chipul, îți vor da un aspect trist și bătrânicios și nu vor reuși să îți evidențieze trăsăturile. Ochelarii voluminoși pot fi doar cei de soare!

Fața ovală va fi complimentată de ochelari cu rama mai groasă în partea de sus, fața pătrată o poți potrivi cu ochelari cu rame ovale, fața tip trapez va fi bine evidențiată de ochelari tip cat eye iar fața triunghiulară va arăta mai bine cu ochelari fără rame sau în stil aviator. Desigur, tu îți cunoști mai bine preferințele!

Măsoară distanța pupilară (dintre pupilă și nas, pentru fiecare ochi în parte ea poate fi un pic diferită) și acesta este un prim punct de plecare atunci când alegi ochelarii online. Vei vedea că pe Videt ochelarii au notate dimensiunile necesare pentru ca tu să îți alegi ochelarii potriviți.

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

💖 Culoarea ramelor

Nu realizasem cât de mult poate culoarea ramelor să îți schimbe look-ul atunci când porți ochelari. Cu toate că un ten deschis la culoare poate fi bine evidențiat de un contrast puternic (rame negre), ar fi util să știi ce culori ți se potrivesc mai bine.

Eu am tenul foarte deschis și am niște ochelari albastru intens care simt că mă reprezintă cel mai bine. Probabil ideea de pata de culoare/veselie mă caracterizează pe mine dpdv al personalității.

Cu toate acestea și ochelarii negri pe care mi i-am luat recent simt că îmi plac. Am ales rame negre cu un print maro în părți ca să nu fie mult prea banali.

Dacă ai tenul mai bronzat, ochelarii stil transparent sau în culori deschise s-ar putea să ți se potrivească pentru a obține un look elegant/clasic.

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

💖 Probează ochelari online

Ok, avem ideile de baza în minte, dar cum facem să ne asigurăm că putem comanda online fix ceea ce ne dorim? Se pare că avem și soluția salvatoare: proba online!

Ai auzit bine, pe site-ul Videt poți proba ochelari online. Nu doar că îi vizualizezi în unghi de 360°, dar poți să vezi și cum se așează ochelarii pe chipul tău. Ai nevoie de un telefon mobil sau de un calculator/laptop cu cameră web. Alegi ochelarii care îți plac mai mult (eu mă uitasem la brandul Crulle) și apoi îi probezi. Vei vedea dacă mărimea lor este adecvată pentru tine, dacă o culoare te reprezintă și chiar poți să îți faci poze, să le salvezi, și mai apoi să iei decizia cea mai bună. 😀

Mă bucur mult că avem posibilitatea să luăm online aproape orice ne este necesar. Sunt momente ca acestea când nu putem ieși din casă, dar nevoile sau dorințele noastre continuă să existe. De aceea apelăm la serviciile care ne ajută.

Tu ai comandat ochelari online? Porți ochelari de vedere? Ce culoare sau formă crezi că se potrivește cu fața ta? 😘