yves rocher gama lifting vegetal crema ser fluid

🌱🌱 LIFTING VÉGÉTALE 🌱🌱

Noua gamă de la Yves Rocher a venit parcă în perioada perfectă. Pregătindu-ne ne primăvară putem să ne gândim că o gamă nouă de produse ne pot ajuta tenul odată cu schimbarea anotimpurilor. Gama Lifting Vegetale oferă lifting tenului cu ajutorul noului ingredient activ descoperit, inspirat din natură.
⠀⠀⠀
🌱 AJUGA REPTANS este o plantă de munte care are un caracter cu o forță excepțională – se extinde și rezistă indiferent de condițiile în care se regăsește;
⠀⠀⠀
🌱 concentrată în colagen vegetal; analohie structurală cu colagenul pielii;
⠀⠀⠀
🌱 noua gamă de produse dinamizează celulele pielii și întărește structura tenului (fortifică celulele pielii cu 19% și simulează sinteza de elastină cu 27%);
⠀⠀⠀
🌱 produse vegane fără uleiuri minerale;
⠀⠀⠀
🌱 ambalaje eco-concepute: din sticlă reciclabilă, din carton provenit din păduri gestionate în mod durabil.

yves rocher gama lifting vegetal crema ser fluid

🎁 Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor

Acest gel cu textură fresh, hidratează, decongestionează pungile de sub ochi și luminează imediat privirea. Îmi place textura lejeră și senzația de răcoare pe care o obțin când îmi îngrijesc zona ochilor.

Cu toate că nu e o regulă să folosești o cremă specială pentru ochi, aceasta poate să îți ajute pielea din jurul ochilor în funcție de cum este tenul tău acolo (mai uscat spre exemplu).

yves rocher gama lifting vegetal crema ser fluid

🎁 Ser concentrat cu efect de lifting

Acest ser este recomandat a fi folosit pe ten și gât. Are o textură fluidă și hidratantă, bogată în colagen vegetal, conferă imediat un veritabil efect tensor.

După 1 lună de utilizare, trăsăturile tenului ar trebui să fie redefinite pentru un aspect mai ferm, iar ridurile să se diminueze.

🎁 Fluid iluminator cu efect de remodelare

Asemănător cu serul, acest fluid are și el o textură irizată și fresh, hidratează și redă instant luminozitatea tenului.
Imediat, ridurile sunt reduse. După 1 lună de utilizare, volumul și conturul tenului sunt redefinite.

Dacă dorești să ai tenul cu aspect mai tânăr, acest fluid s-ar putea să fie fix pe placul tău.

yves rocher gama lifting vegetal crema ser fluid

Cremă de zi cu efect de lifting completează ritualul de skin care și este ideală pentru a reduce vizibil ridurile în timp. Pe timp de seară poți folosi și crema de noapte cu efect de lifting a cărei texturi e de tip balsam și parcă oferă tenului o senzație de calmare.

Eu nu mă împac chiar cel mai bine cu toate cremele de la Yves Rocher sau totul depinde de starea tenului meu. Cu toate că îmi plac mult aceste creme, uneori nu îmi intră bine în piele. Preferata mea este crema de noapte deoarece are o textură care mi se potrivește mai bine. 😊

yves rocher gama lifting vegetal crema ser fluid

Acestea ar fi noutățile de la Yves Rocher care au ajuns și la mine acum ceva săptămâni. Produsele Yves Rocher mi se par foarte faine pentru că protejează planeta în timp ce oferă pielii noastre o grijă aparte.

Voi ați încercat noile produse? Vă plac produsele de la Yves Rocher ? 😘

yves rocher gama lifting vegetal crema ser fluid